برادرتون مجرد هستن يا متاهل؟
چون كمك كردن برادر متاهل با مجرد فرق داره. اگر متاهل هستن پس فردا همسرشون ممكنه يا برادرتون رو اذيت كنه يا شما رو (البت از نوع بدبينانشه كه ممكنه همسرشون روي كمك كردن به شما حساس بشن و يا اخلاقهاي حساسي داشته باشن)
خوشبينانه هم نگاه كنيد به موضوع: خب حمايت برادر رو داشتن بهتر از زندگي در اين شرايطه
اما اصل قضيه اينه كه: تكليف بچههاتون چي ميشه؟ ميتونيد با اين موضوع كنار بياييد؟ ميتونيد حرف بقيه رو تحمل كنيد؟ ميتونيد مهري كه در آينده بچههاتون به شما بعنوان مادر بيمهر ميزنن، تحمل كنيد؟ ميتونيد پس از طلاق آينده تونو بسازيد تا بدون كمك برادر زندگي معمولي اما با آرامش داشته باشيد؟ ميتونيد لحظهاي بدون بچههاتون به زندگيتون ادامه بديد؟
به اين سوالات جواب بديد براي خودتون...
اگر ميتونيد كنار بياييد و زندگي بعد از طلاق رو بپذيريد و آيندهاي معمولي داشته باشيد،پس خودتون جواب رو به خودتون داديد
اما اگر ترديد داريد و نميتونيد بطور قطعي از پس اين سوالات بربياييد، پس براي طلاق و جدايي از فرزندانتون هنوز زوده...
اينها رو نميگم كه بر مبناي حرف من تصميم بگيريد
فقط براي اين گفتم كه من بعنوان فردي كه از زندگي شما بيرون هستم بدون قضاوت و كاملا بيطرفانه، جوانب خيلي از چيزها رو كه كه ممكنه خودتون نبينيد و من ميبينم رو براتون بيان ميكنم تا ذهنتون كه پر از تنشه، راه درست رو از نادرست تشخيص بده عزيزم
اما بدونيد كه هيچكس اينجا نميتونه درست و منطقي بهتون كمك كنه. درواقع خودتون بايد تصميم بگيريد.