2777
2789
عنوان

دوراهی سخت

135 بازدید | 15 پست

سلام خانمها 

واقعا تو دوراهی موندم دوتا بچه دارم 

اولی مشکلات روحی و صرع داره دومی هم ۹ماهس 

شوهر تنبل و بیکار که سرکار نمیره و همش بخور و بخواب و زمین بفروش و گذران زندگی 

اخرین زمین رو به داداشم فروختیم 

قرار شد یه ماشین بخریم و یه خونه کوچولو بسازیم 

که داداشم قرار شد انجام بده ماشین رو خربد خونه روهم در حال ساختن البته تویکی از روستاهای شمال هستیم 

این چند ساله داداشم خیلی هوای مارو داشت دائم پول میدادسر زایمان من سر بستری بچه ها. گاهی لباس میخرید گوشی موبایل برای من و پسرم خربد حالا شانس زمینی که تابستون به داداسم فروختیم سه برابر شده از طرفی ساخت خونه هم تموم نشده 

پولی که داده بود تموم شدد

این وسط داداشم گفت من برلتون میسازم نگران نباشین 

این مدت شوهرم وحشی شده 

انگار پرش کردن 

مثلا میگن چرا سقف خونه اینجوریه چرا اتاقها کمه ..کلا دهن بینه داداشم چون دید ما تو سختی هستیم قصد داشت خونه رو تند بسازه که عید تموم بشه جایی که الان زندگی مبکنم خونه قدیمی و پراز موشه و سرویسش بیرون از خونس منم با بچه کوچیک سختمه

برای سلامتی خودت و عزیزانت .....و من و عزیزانم.صلوات♥️🙏🕊️♥️🕊️

خوب الان چ باید کرد؟ واقعا شوهرت اینقد نمک نشناسه لطفایی ک داداشت کرد رو نمیبینه؟ بنظرم کامنت منو نشونش بده بگو کاری ک برادر شما برای شما کرد والا پدر من برای من نمیکنه

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️

داداشم از تهران همه کاروهارو خودش انجام داده وسایل رو از اونجا فرستاد همسرم اینجا گاهی مصالح ریز خرید وجابجا میکرد ۹۰ درصد کار خونه رو داداشم کرده حالا شوهرم زبونش دراز شده که من خسته شدم چقدر صبح زود پاشم منتظر برقکار و بنا... شکمم درد کرد بسکه اجرو بلوک بلند کردن .این بین داداشم به شوهرم گفته سوسول و یه بارم گفت چرت نگو .این مدت از دست داداشم ناراحت بود چون آقا علاقه ای به کار نداره فقط تن پروره..تلفنو برای داداشم قطع کرد اونم عصبانی که من دارم برای کار شما هر دقیقه مبزنگم و وقت میذارم 

بعد گوشی شوهرم خراب شده داداشم تو کار گوشی هست این مدت کلی گوشی دست دو بهش داده و هربار اتفاقی افتاده .بعد داداشم یه گوشی نو از اون نوکیا ساده ها فرستاده براش اینم تت گوشی رو دید پرت کرد  که من چشمش نمیبینه و نمی خوام وای خدا چقدر پرو.. شوهرم ۵۵ سالشه من ۳۸ داداشم ۳۴ 

حالا هی شوهر احمقم میگه فکر کردی من پدرو مادر ندارم هر بلایی بخوای سرم میارین .من نمیفمم منظورش چیه من اومدم شهر غریب بدونه خانواده تک تنها با یه بچه مریص  که هروقت بحث من و پدرش رو میبینه حالش بد میشه .این مرد خودخواه فقط خودشو میلینه 

نه حاضر کار بره نه چیزی من کم اوردم 

داداشم میگه پاشو بیا تهرلن برات خونه میگیرم و خرجتو میدم یعنی طلاق 

میترسم 

برم پسر بزرگم خیلی به پدرش وابسته اس 

بعد حالش بد بشخ 

چون هر بار رفتم تهران چون مخیط اپارتمانی هست و سختی داره 

اذیت شده 

میگه از اون مرد جدا بشو نهایت شمال برات خونه اجاره میکنم 

من ۱۵ ساله دارم با اخلاقای سگ این میسازم 

خودمو فراموش کردن 

زندگیم برای بچه هامه 

ولی داداشم درک نمی کنه 

میگه اونقدر بچه بچه نکن 

بخدا موندم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب الان چ باید کرد؟ واقعا شوهرت اینقد نمک نشناسه لطفایی ک داداشت کرد رو نمیبینه؟ بنظرم کامنت منو نش ...

عزبزم ادامه داره

برادرتون مجرد هستن يا متاهل؟

چون كمك كردن برادر متاهل با مجرد فرق داره. اگر متاهل هستن پس فردا همسرشون ممكنه يا برادرتون رو اذيت كنه يا شما رو (البت از نوع بدبينانشه كه ممكنه همسرشون روي كمك كردن به شما حساس بشن و يا اخلاقهاي حساسي داشته باشن)

خوش‌بينانه هم نگاه كنيد به موضوع: خب حمايت برادر رو داشتن بهتر از زندگي در اين شرايطه

اما اصل قضيه اينه كه: تكليف بچه‌هاتون چي ميشه؟ ميتونيد با اين موضوع كنار بياييد؟ ميتونيد حرف بقيه رو تحمل كنيد؟ ميتونيد مهري كه در آينده بچه‌هاتون به شما بعنوان مادر بي‌مهر ميزنن، تحمل كنيد؟ ميتونيد پس از طلاق آينده ‌تونو بسازيد تا بدون كمك برادر زندگي معمولي اما با آرامش داشته باشيد؟ ميتونيد لحظه‌اي بدون بچه‌هاتون به زندگيتون ادامه بديد؟ 

به اين سوالات جواب بديد براي خودتون...

اگر ميتونيد كنار بياييد و زندگي بعد از طلاق رو بپذيريد و آينده‌اي معمولي داشته باشيد،‌پس خودتون جواب رو به خودتون داديد

اما اگر ترديد داريد و نميتونيد بطور قطعي از پس اين سوالات بربياييد، پس براي طلاق و جدايي از فرزندانتون هنوز زوده...

اينها رو نميگم كه بر مبناي حرف من تصميم بگيريد

فقط براي اين گفتم كه من بعنوان فردي كه از زندگي شما بيرون هستم بدون قضاوت و كاملا بيطرفانه، جوانب خيلي از چيزها رو كه كه ممكنه خودتون نبينيد و من ميبينم رو براتون بيان ميكنم تا ذهنتون كه پر از تنشه، راه درست رو از نادرست تشخيص بده عزيزم

اما بدونيد كه هيچ‌كس اينجا نميتونه درست و منطقي بهتون كمك كنه. درواقع خودتون بايد تصميم بگيريد.

بنظرم براي اينكه اين تصميم مهم رو بدرستي و بدون پشيموني بگيريد،‌ بايد بريد پيش مشاور ماهر. براي اين مورد از برادرتون كمك بگيريد.

اما بي‌گدار و از روي هيجانات منفي تصميمي نگيريد كه شرايط‌تون دشوارتر بشه

من اگه چنین داداشی داشتم و شوهرم این مدلی بود قطعا طلاق میگرفتم

میترسم داداشم یه مدت بعد جا بزنه یا بچه هام اسیب ببینن

بنظرم براي اينكه اين تصميم مهم رو بدرستي و بدون پشيموني بگيريد،‌ بايد بريد پيش مشاور ماهر. براي اين ...

مشاور صحبت کردم 

گفت یا تحمل 

یا طلاق 

دو تا بچه دارم یکی کوچیک یکی هم مریض و حساس

برادرتون مجرد هستن يا متاهل؟ چون كمك كردن برادر متاهل با مجرد فرق داره. اگر متاهل هستن پس فردا همسر ...

متاهل هستن منم نگران همین هستم که زنش مانع بشه تا یه جایی حمایتم کنه بعدش بیخیال بشه اونوقت مجبورم من برم کار .پسر منم حساس و بابایی هست و نگرلن دعوای من و پدرش بخدا ۱۵ سال با سختی هاش کنار اومدم فقط کشیدم چیزی نگفتم یه جورایی دوستش ندارم انگار فقط عادت کردم بهش .به من میگن چرا بچه دوم اوردی 

گناه بچه دوم من چیه 

اصلا دوست ندارم سر من منت بذارن 

بخدا ارزوی مرگ میکنم 

بخاطر بچه شیر خوارم نبود 

خودمو میکشتم

مشاور صحبت کردم  گفت یا تحمل  یا طلاق  دو تا بچه دارم یکی کوچیک یکی هم مریض و حساس

اون بالا توضيح دادم تقريبا

انتخاب با خودتونه.

سخته اما هر كدوم رو انتخاب كنيد نبايد باعث سرزنش سرخوردگي يا موارد ديگه بشه

بنظرم برادرتون لقمه رو آماده نكنن بهتون بدن. ازشون بخواييد ماهيگيري رو ياد بدن نه ماهي رو

متوجه منظورم ميشيد؟

طوري باشه كه اگر روزي هم مجبور به طلاق شديد بتونيد با عزت نفسي كه پيدا كرديد به زندگيتون ادامه بديد.

بعنوان مثال: هزينه كنن تا شما كاري رو ياد بگيريد تا اگر جدا شديد شرايط‌تون دشوارتر نشه. حس سربار بودن بهتون دست نده و و و 

كار ياد گرفتن نه براي اينكه بتونيد خرج خونه رو دربياريد.... نه اصلا

براي اينكه زن موفقي بشيد چه با حضور بچه‌ها چه بدون حضور بچه‌ها

متاهل هستن منم نگران همین هستم که زنش مانع بشه تا یه جایی حمایتم کنه بعدش بیخیال بشه اونوقت مجبورم م ...

شرايط سختي رو گذرونديد

اما به خودكشي فكر نكنيد

اگر سري به زندگي بقيه بزنيد ميبينيد بدتر از شما هم هستن.

زندگي همينه. يكي در رفاه و آسايش. يكي در سختي و كشمكش

اما نبايد باعث بشه به چيزهاي بدتر فكر كنيم. يا طوري دعا كنيم كه بعد درگيرش بشيم

حضرت يوسف رو فراموش نكنيد دعا كرد كه از اون شرايط نجات پيدا كنه. اما براي سالها افتاد تو زندان

يا حضرت يونس... براي سالها رفت تو شكم ماهي

پس حواستون باشه كه چطوري با خودتون صحبت ميكنيد و چطوري از خدا و كائنات درخواست ميكنيد.

عزيزم وقتي حمايت برادرتون رو داريد پس ازشون بخواهيد راهكار براي سرزنده شدنتون بدن نه براي فرار از مشكلاتي كه ممكنه بعدها مجبور بشن دست‌تونو رها كنن

بهتره مستقل از هر دستي بتونيد از پس مشكلات بربياييد.

الان رو نميگم. 

سختيها باعث ميشه گاهي آدم فقط جلوي پاشو ببينه. اما كمي دورتر رو هم نگاه بندازيد بعد تصميم درستي بگيريد.

اميدوارم خدا هم بهتون كمك كنه و شرايط نزدگيتون رو به نحو خوبي متحول كنه تا باعث آرامش شما بشه در دراز مدت

اون بالا توضيح دادم تقريبا انتخاب با خودتونه. سخته اما هر كدوم رو انتخاب كنيد نبايد باعث سرزنش سرخ ...

موافقم باهاتون من بارها خواستم کمک کنه کاری جور کنم ولی نشد اینجوری اگه بخوام سربار باشم تا یه مدت بعد خودش خسته میشه صدای زنشم در میاد 

من تو روستا هستم دستم خالیه کار هم نیست .خیلی  دوست داشتم بلاگری کنم که اونم سخته

شرايط سختي رو گذرونديد اما به خودكشي فكر نكنيد اگر سري به زندگي بقيه بزنيد ميبينيد بدتر از شما هم ...

ممنون عزیزم از پاسخ جامع و زیباتون 

در حال حاضر برادرم ناراحت شده و گفت دیگه باهات کار ندارم از اون ور شوهرم برام قیافه کرده کارد بزنی خونش در نمیاد 

پسر بزرگم عصبی و استرسش شدید تر 

حتی بچه کوچیکه هم میفهمه و حالش بده 

شرایطم واقعا سخته 

خودمو گم کردم 

انگار راهمم گم کردم 

میدونم حال الانم 

تغیر میکنه 

ولی تحمل الانش برام سخته😥😥

ممنون عزیزم از پاسخ جامع و زیباتون  در حال حاضر برادرم ناراحت شده و گفت دیگه باهات کار ندارم ا ...

سلام عزيزم. صبحتون بخير و شادي انشاالله

نگران نباش گلم

يه كم خودتونو رها كنيد از مشكلات

هر چي بيشتر بهشون فكر كنيد بيشتر غرق ميشيد

پس در لحظه زندگي كنيد تا حداقل از پس مشكلات بعدي خدايي نكرده بربياييد

نه شادي‌ها پايدارن و نه غصه‌ها و سختي‌ها

به اميد خدا گره مشكلات شما هم باز ميشه و روزهاي خوب و قشنگي رو تجربه ميكنيد