2777
2789
عنوان

تولد دونفره

2387 بازدید | 33 پست

سلام سلام 

دوستان تولد همسرم هستش نمیدونم براش چه هدیه ایی بگیرم میشه کمکم کنید واینکه ایده برای تولد دونفره توخونه هم دارید بگید لطفا

برای روز مهندس براشون کیف چرم اداری گرفتم روز مرد هم چون عاشق کله پاچست قراره براش کله پاچه بگیرم البته براش هدیه میگیرم ولی واسه تولدش نمیدونم چیکار کنم وچه هدیه ایی بگیرم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

يه كيك خونگي يا چندتا كاپ كيك  شام مورد علاقه و تنقلات  اگه اهل فيلم هستين يه فيلم خوب پ ...

آره تقریبا اینا مد نظرم بود .ولی ما همیشه باهم فیلم میبینیم برامون تکراریه یکم

ریش تراش/لباس/انگشتر عقیق یا نقره حالا طبق سلیقش 

کفش

کیک بخر یا درست کن اگه پولت رسید ی باکس کوچیک وشیک گل بخر کنارکیک بزار ظرف پاپ کورن تولدبگیر داخلش پفک وپفیلا وچیپس اینا اگه میخورین بریز بادکنک با استند بادکنکم بگیر شب خوبی داشته باشید گلم 🌹

صلح طلب،ولی جنگ بلد😎😒😉🤫😃
ریش تراش/لباس/انگشتر عقیق یا نقره حالا طبق سلیقش  کفش کیک بخر یا درست کن اگه پولت رسید ی باکس ...

ریش تراش خوبه .استند بادکنک هم خوبه گل هم خیلی خوبه کنارشون شمع هم روشن میکنم  

ممنون 😘😘

اتاق خوابتون رو تزیین کن یه لباس مرتب بچین یه شیشه شامپاین بزار بعدم یه سینی مزه بزار کنار تخت 

کادو هم میتونی یه لباس بخری 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
برا شوهر هیچی ازاون بهترنیس🤣

چه گیری دادی به اون    

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول