2777
2789
عنوان

مامانی گل کمک

56 بازدید | 11 پست

دخترموازجیش گرفتم تازه خداروشکرجیششومیگه فقط شباتاحالادوبارجیش کرده توخواب تومدت ده روزالانم جیش کردتوخواب بردم شستمش چه کارکنم تاشباتوخواب جیش نکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاب بودنی هم دوسه بار ببرش تند تند بزار یاد بگیره 

مجبورم همین کاروبکنم تشک وانداختم ترازفردابشورم ...دختربزرگم که فقط یه بارشب جیش کردبیدارمیشدازخواب ولی جیش ننیکرداین تاحالاشده دوبارتوده روز

دختر داییم نصف شب بچه شو بیدار میکرد میبردش دستشویی. بستگی داره چقد مایعات شب خورده. قبل خواب بردی ۳ ...

بایدهمین کاروبکنم هر۴ساعت ببرمش ساعت ۱۱ونیم خابید۴جیش کردگریه کردبیدارشدم دیدم شلوارش خیسع

بایدهمین کاروبکنم هر۴ساعت ببرمش ساعت ۱۱ونیم خابید۴جیش کردگریه کردبیدارشدم دیدم شلوارش خیسع

قبل از اینکه بخابی هم زیرش یچیزه مشنبایی بنداز که اگه خاب موندی یا زود تر جیش کرد حداقل پتو و تشکات کثیف نشه رو مشنبا یچیز ساده تر بنداز 

من یه بار بیدارش میکنم میبرم  چندیار که بیدارش کنی ببری عادت میکنه همون تایم خئدش بیدار میشه 

دختر من قبل جیش تو خواب هی ول میخوره نق میزنه من میفهمم جیشش گرفته نبرم جاش خیس کرده 

من یه بار بیدارش میکنم میبرم  چندیار که بیدارش کنی ببری عادت میکنه همون تایم خئدش بیدار میشه&nb ...

دختربزرگمم همین جوره نق میزنه میبرمش این جیش میکنه بعدبیدارمیشه شانس من ولی ازفردامیبرمش هر۳یا۴ساعت...