2821
2789
عنوان

خیانتِ پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 61 پست
ولی بصورت ناشناس هم میشه بهش بگم اصلا اصلا باهاش راحت نیستم دلم خونه

آره عزیزم 

میشه از یه خطی پیام داد که شاید بترسه

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
اگر خواستی من میتونم شماره بی نام براتون بدم که بصورت ناشناس پیام بدین به بابات که مثلا از ارتباطش خ ...

منظورتون شماره مجازیه؟

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منظورتون شماره مجازیه؟

نه عزیزم مجازی نیست

شماره ایرانسل و همراه میگم 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
نه عزیزم مجازی نیست شماره ایرانسل و همراه میگم 

ینی شمارشو بدم شما؟ ببخشید🥺ولی من میترسم همچین کاری کنم🥺

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍
ینی شمارشو بدم شما؟ ببخشید🥺ولی من میترسم همچین کاری کنم🥺

شما خودتون هم با خط بی نام میتونید پیامک بدین بهش 

دیگه صلاح خودتون یا تماشا گر باش یا بازیگر . انشاالله که خیره 

کسی رو ندارم کمکم کنه مامانم خودش شک داره یجوری بهش گفتم مثلا بیا ب فلانی بگیم بابارو تعقیب کنه گفت ...

از خط ناشناس پدرتونو تهدید کنید بگید برادر فلانی هستین 

اسم زنه رو گیر بیارید 

پدرتون رو بترسونید تا کلا بیخیال اوون عجوزه بشع ، نکبت 😥😥😐 

از خط ناشناس پدرتونو تهدید کنید بگید برادر فلانی هستین  اسم زنه رو گیر بیارید  پدرتون رو ...

من اسم زنه رو میدونم امشب یجوری ب مادرم گفتم ک بیا مثلا با یه شماره ناشناس پیام بدیم و یه دستی بزنیم  مامانم از چیزی خبر نداره میگه بابا همچین کاری نمیکنه و گفت توام همچین کاری نکن 

منم میگم ب من چ خودشون میدونن دیگه خسته شدم

پس عشق و تعهد و وفاداری چی

همه چی پرپر شده💔

پیدا کردن رمز نوکیا معمولی کار نداره که چهارتا دکمه اس دیگه حتی از رو صدای کلید هم دقت کنی میتونی پیدا کنی بعدم حتما مادرت رو در جریان بزار اون حق داره بدونه 

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

اره من خیلی دلم براش میسوزه میگم تو سرمای زمستون و گرمای تابستون داره جون میکنه اصلا دلم نمیومد خرج ...

گوشیشو دایورت کن رو خط خودت 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
پیدا کردن رمز نوکیا معمولی کار نداره که چهارتا دکمه اس دیگه حتی از رو صدای کلید هم دقت کنی میتونی پی ...

مادرم رو در جریان بزارم هیچکاری ک نمیتونه انجام بده ک هیچی بدتر پیر میشه وه شاید اینجوری بابام یه ترسی داشته باشه ک مثلا نکنه لو برم