2777
2789
عنوان

خیانتِ پدرم

1035 بازدید | 61 پست

سلام

تازگی متوجه شدم پدرم همیشه گوشی دستشه وه گوشیش از اون نوکیا دکمه ای هاس

وه الان مطمئنم داره ب مادرم خیانت میکنه پیام هاش رو یجوری دیدم 

البته گوشیش رمز داشت نتونستم شماره اینارو بردارم 

ولی وقتی پیام میداد دیدم یجوری وه اسم طرف هم دیدم

امشب داشت بهش میگفت امشب بهترین شب زندگیم بود(یه همچین چیزی بود)

پدرم تقریبا از لحاظ خورد و خوراک چیزی برامون کم نذاشته ولی من محبتِ آنچنانی ای ازش ندیدم 

خیلی داغونم نمیتونم ب کسی بگم ب مادرمم نمیتونم بگم

همیشه هم وردِ زبونش اینه ک پول ندارم 

ابراز علاقه ی آنچنانیشو هیچوقت نسبت ب مادرم ندیدم

نمیدونم باید چیکار کنم

ب مادرم بگم؟

میترسم همه داراییشو از زیر دستش بکشه(اون زنه)

وای بحال اونایی ک میدونن طرف زن و بچه داره و وارد یه رابطه میشن

خدا ازتون نگذره

مواظب کاراتون باشین با این کارتون خیلیا میمیرن

...💔

راهنماییم کنین چیکار کنم

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

تو دلم نگهش دارم هیچوقت نگم ؟

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه به مامانت نگو شر ميشه ولي اگه ميتوني برو بفهم ببين زنه كيه كجاست آمارشو درار

کسی رو ندارم کمکم کنه

مامانم خودش شک داره یجوری بهش گفتم مثلا بیا ب فلانی بگیم بابارو تعقیب کنه گفت آبرو ریزی میشع نگو

تف تو ذاتشون💔

چند سالتونه؟!برای راهنمایی کردنم بهش نیاز دارم چون‌موقعیت مشابه داشتم

۲۰

دخالت نکن مطمئن باش مادرت خودش متوجه میشه  ساید نمیخواد به ردی خودش بیاره مردها الان زرنگ شدن کسی نمیتونه گولشون بزنه و رابطه پدر و مادرتونو شما نمیتونی خیلی نقد کنی ادنا ادمهای بالغیین و برای خودشون باید تصممیم بگیرن  دخالت شما فقط جو خونه رو خراب میکنه و از چشم همدیگه میفتن شما بده میشی چون مدرک هم نداری

شوگر ددی شده یعنی 

بنظر من زنه خودش هم شوهر و بچه داره ب یه نفر شک دارم ولی کسی رو ندارم کمکم کنه💔🤲

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز