2821
2789
عنوان

خیانتِ پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 61 پست
بابات رو راضی کن چیزی به نام‌مامانت بزنه

بهش گفتم بریم طلا بخریم برا روز مادر همش میگه ندارم ولی خیلی اصرار کردم گفتم در حد ده میلیون 

گف چن روز صبر کن

مامانم خیلی ب فکر بابامه💔وه این همه محبتش در مقابل بابام و خیانتش ک من ازش خبر دارم منو داره نابود میکنه حرفایی ک مامانم ارزو داره از بابام بشنوه رو امشب داشت به یه نفر دیگه میگفت

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍
به مادرت نگو گناه داره میشکنه ... ولی اگه میتونی بصورت ناشناس زنگ بزن به پدرت بگو .. یا اگه باهاش را ...

بابام خیلی رو ما تعصب داره میگف اینجا نرو اونجا نرو اینکارو نکن فلان کارو بکن باورم نمیشه یه همچین کاری داره میکنه 

کاش کسی رو داشتم ک بهش اعتماد داشتم تا حرفامو بهش میزدم شاید سبک میشدم💔

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهش گفتم بریم طلا بخریم برا روز مادر همش میگه ندارم ولی خیلی اصرار کردم گفتم در حد ده میلیون  ...

عهههه خاک‌تو سر بابات 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
به مادرت نگو گناه داره میشکنه ... ولی اگه میتونی بصورت ناشناس زنگ بزن به پدرت بگو .. یا اگه باهاش را ...

ولی بصورت ناشناس هم میشه بهش بگم اصلا اصلا باهاش راحت نیستم دلم خونه

آره ولی یه پین کود داره اولش اونو که نمیدونی؟

پین کدشو دارم از رو کارتش عکس گرفتم قبلا

اگر علنی کنی شما بده میشید اون زنه خوبه و بابات بدتر میکنه

الان فکر میکنه کسی خبر نداره و شاید اینجوری یکم بترسه ولی اگه علنی کنم مطمئنا دیگه همین یه ذره ترس رو هم نداره💔

دائم برای باباتون خرج بتراشید مرد ایرانی جنبه پول رو نداره زنهای کویتی هم از ترس ازدواج مجدد دایم شو ...

اره من خیلی دلم براش میسوزه میگم تو سرمای زمستون و گرمای تابستون داره جون میکنه اصلا دلم نمیومد خرج کنه ولی الانم چیزی برا خودم نمیخام ولی یکاری میکنم برا مادرم خرج کنه

الان فکر میکنه کسی خبر نداره و شاید اینجوری یکم بترسه ولی اگه علنی کنم مطمئنا دیگه همین یه ذره ترس ر ...

نه بدتر روش به روتون باز میشه. خودت جدا یه جوری حالیش کن بترسونش

شاید شوهر داشته باشه برع ب اون بگه 

متاسفانه کسی رو ندارم ازش کمک بگیرم میترسم تاکسی بگیرم برم تعقیبش کنم شهر ما کوچیکه همه همو میشناسن

نه بدتر روش به روتون باز میشه. خودت جدا یه جوری حالیش کن بترسونش

با یه شماره ناشناس تهدیدش کنم؟

چی بهش بگم؟

اگر خواستی من میتونم شماره بی نام براتون بدم که بصورت ناشناس پیام بدین به بابات که مثلا از ارتباطش خبر دارین شاید تلنگری بشه و بترسه از ابرو 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین