2777
2789
عنوان

بارداری بی موقع

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 59 پست
هزار تا مریضی میاره ها استفاده نکنید شوهرت میدونه حامله ای

کاندوم مریضی میاره؟

اره راستش انقدر فکر میکردم که نیستم بیبی چک استفاده کردم و منتظر نتیجه نبودم، انداختم سطل آشغال. همسرم رفت درآورد گفت خورشید دو تا خط افتاده که، اصلا موندم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاندوم مریضی میاره؟ اره راستش انقدر فکر میکردم که نیستم بیبی چک استفاده کردم و منتظر نتیجه نبودم، ا ...

اره عفونت میاره استفاده  نکن خب بسلامتی دیگ چرا خودتو گم کردی برو با خیال راحت بخواب خداروشکر کن

اسی دلیلت منطقی نیست

درسته سخته ولی اینم یه مرحله از زندگی هست نه ماهش ک بارداری میتونی درست رو بخونی 

نهایتا یک ترم رو.مرخصی بگیر 

چند ماه سختی بکشی بعدش تمام میشه

لطفا اصلا فکر سقط نباش

شاید خدای نکرده دیگه نتونستی باردار بشی

مبارک باشه

کاربری چهارم😒 باز برگشتم با قدرت😁                      ازبابام پرسیدم مگه چقدر پول آب و برقتون میومد😏
اسی دلیلت منطقی نیست درسته سخته ولی اینم یه مرحله از زندگی هست نه ماهش ک بارداری میتونی درست رو بخو ...

مرسی که انقدر آرامش میدی

خیلی امشب حالم خراب بود

انشاالله همیشه دلت آروم باشه

اره عفونت میاره استفاده  نکن خب بسلامتی دیگ چرا خودتو گم کردی برو با خیال راحت بخواب خداروشکر ک ...

مرسی وقت و انرژی دادی

واقعا استرسی شدم اصلا موندم

تلاش کنم تموم کنم تو این نه ماه 

ممنونم

مرسی وقت و انرژی دادی واقعا استرسی شدم اصلا موندم تلاش کنم تموم کنم تو این نه ماه  ممنونم

خواهش  میکنم عزیزم کاری ک نکردممم   اره ازشون استفاده کن 9 ماه مثل برق میره جلو به امید خدا

مرسی که انقدر آرامش میدی خیلی امشب حالم خراب بود انشاالله همیشه دلت آروم باشه

ان شاءالله قدمش پرخیروبرکت باشه شما ک مشکل خاصی نداری فقط وقت کم داری ..ک مطمئن باش اونم درست میشه ...من بارداری اولم همیشه دعا میکردم میگفتم خدایا شرایط منو طوری قرار بده چ تو بارداری چ بعد از زایمان ک حتی مامان خودمم درگیر نکنم ...مامان و مادر شوهرم یه بیست روز اومدن پیشم ولی واقعا همونطوری ک دعاکردم شد همه از نحوه بچه دار ی من تعجب میکردن

اصلا کسی فکرش رو نمی‌کرد از پسش بربیام ولی دقیقا همون چیزی ک از خدا خواستم شد 

تو هم از خدا بخواد بهت نیرو وتوان بده مطمئنا میتونی

کاربری چهارم😒 باز برگشتم با قدرت😁                      ازبابام پرسیدم مگه چقدر پول آب و برقتون میومد😏
اصلا فکر نمی کردم باردار بشم، ببین بعد بچه میشه سر کار رفت؟ میشه ادامه تحصیل داد؟

خوب کاملا استباه فکر میکردی عزیز دل برادر😅 

کار نشد نداره.سرکار رفتن با بچه هم ممکنه فقط مسلما سخته. اگه خانوادت نزدیگت هستند که میتونی روی کمکشون حساب کنی. از اونجایی که بچه اولت هم هست بهتر اصلا به سقط فکر نکنی. کاری به گناه و.. اش ندارم اون رو خودت میدونی و شرایطت و خدای خودت. اما از نظر موارد دیگه: ممکنه با قرص سقط نشه و کارت به کورتاژ و عفونت و.. بکشه و خدایی نکرده برای بارداری های ایندت مشکل پیش بیاد. شرایطت اونقدری حاد نیست که سقط برات گزینه منطقی ای باشه