2777
2789
عنوان

نماز شب

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 191 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی دوس دارم بخونم ولی نماز صبحامم هممیشه اکثراا خواب میمونم اگه بشه عالیه

در کنار هم انشالله میخونیم 😍😍شما هم اگه نذر کنین مجبور میشین بیدار بشین😁 خیلی حس خوبیه اگه بخوبی 😍😍

[QUOTE=175006850]استارتر اگ خوندی و اگ تونستی و لیست دعات پر نبود برای ازدواج و خوشبختی 2 خواهرم دعا کن 

روی چشمامممم حتما گلم لایق باشم حتما.. انشالله ک خوشبخت ترین ب‌شن خواهرای گلمون 😍😍

[QUOTE=175006850]استارتر اگ خوندی و اگ تونستی و لیست دعات پر نبود برای ازدواج و خوشبختی 2 خواهرم دعا ...

ممنون عزیزم ان شاالله شما هم خوشبخت و سعادتمند باشین❤️

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  الهی بحق حضرت ام البنین ب حاجت دلت برسی ب خیر و خوشی ...

خیلی ممنون عزیزم

مرسی از این دعای قشنگت

ان شاالله همه حاجت روا بشن💚💚💚

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊
روی چشمام لایق باشم حتما.. انشالله ک بیای بگی گره از مشکلمون باز شد بحق حضرت ام البنین ❤️😍

بزرگوارین عزیز .چشم و تنتون سلامت .ممنونم‌الهی حاجتتون ب عالیترین نحو و بزودی زود حاجترواشین الهی آمین🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

بزرگوارین عزیز .چشم و تنتون سلامت .ممنونم‌الهی حاجتتون ب عالیترین نحو و بزودی زود حاجترواشین الهی آم ...

فدای تو گلم😍❤️❤️.. الهی آمییییین ممنون از دعای زیبا و نابتون 😍😍😍انشالله ک هممون حاجت روا میشیم

فدای تو گلم😍❤️❤️.. الهی آمییییین ممنون از دعای زیبا و نابتون 😍😍😍انشالله ک هممون حاجت روا میشیم

عزیز دل الهی عمر بابرکتتون طولانی و باعزت روز افزون الهی آمین🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون