سلام دوستان شبتون بخیر..بچه ها کیا دوس دارن نماز شب بخونن؟ طریقه خوندنشم راحته..باعث میشه خیلی خیلی ب خدا نزدیک بشین و یه آرامش عجیبی نصیبتون میشه.. اگه دوس دارین بیاین با هم بخونیم قبل نماز صبح.. کیا پایه هستن؟ من میخوام هدیه کنم ب حضرت ام البنین شما هم اگه دوس دارین بیاین ❤️😍😍😍😍😍😍
سلام روشنای عزیز.سر نمازم یادت افتادم .منم میخوام شروع کنم نماز شب رو .اگه بتوتی تلگرام یا واتساپ یه گروه بزنی و لینکش رو بفرستی اینجا خیلی خوبه اونجا راحت میشه صحبت کرد .البته تلگرام بهتره چون شماره دیده نمیشه
لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون
انشالله ک صد سال زنده ای.. کم کم شرو کن بخوندن تو میتونی 😍😍😉
فدات شم زندگی بابرکت و عاقبت به خیری برای همه از خداوند متعال درخواست میکنم ...آمین
ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید بدتر است .. اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته ی عدالت این است که همه وقتی برابر می شوند که مُرده اند.