2777
2789
عنوان

نماز شب

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 191 پست

سلام روشنای عزیز.سر نمازم یادت افتادم .منم میخوام شروع کنم نماز شب رو .اگه بتوتی تلگرام یا واتساپ یه گروه بزنی و لینکش رو بفرستی اینجا خیلی خوبه اونجا راحت میشه صحبت کرد .البته تلگرام بهتره چون شماره دیده نمیشه

قبول باشه لطفا برای امضام

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترو خدا برام دعا کن تا از بدهی راحت بشم بزودی صاحب خونه ناشین بشیم وضع مالیمون خوب بشه متاسغانه پریو ...

هر شب سوره واقعه

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

استارتر اگ خوندی و اگ تونستی و لیست دعات پر نبود برای ازدواج و خوشبختی 2 خواهرم دعا کن مریم فریبا 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
من خیلی دوس دارم بخونم ولی نماز صبحامم هممیشه اکثراا خواب میمونم اگه بشه عالیه

ساعت 12 شب بخون 

انشالله ک صد سال زنده ای.. کم کم شرو کن بخوندن تو میتونی 😍😍😉

فدات شم  زندگی بابرکت و عاقبت به خیری برای همه از خداوند متعال درخواست میکنم ...آمین

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید بدتر است .. اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته ی عدالت این است که همه وقتی برابر می شوند که مُرده اند.
سلام روشنای عزیز.سر نمازم یادت افتادم .منم میخوام شروع کنم نماز شب رو .اگه بتوتی تلگرام یا واتساپ یه ...

سلام عزیزم. فدات بشمم من.. خیلیم عالی گلممم.. خیلی ایده خوبیه چشم توی تل گروه میزنم لینکشو میذارم 😍