2777
2789
عنوان

نماز شب

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 191 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفا هرکی این پیام منو میبینه و میتونه در حقم دعا کنه حال روحیم داغونه😔 ممنون ازتون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

الهی بحق حضرت ام البنین ب حاجت دلت برسی ب خیر و خوشی فدات بشم.. از خدا میخام حال دلت ایقد خوب و شاد بشه ک از خوشحالی گریه کنی 

سلام توروخدا برا بچه هام دعا کنید و برا آرامش اومدن تو زندگیمون دعا کنید خیلی دلم یه شادی از ته دل م ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

الهی بحق حضرت ام البنین یه آرامش گی نصیب زندگیت بشه ک از ته دلت بگی اخیییییییییش چقد خوبه ک این زندگی رو دارم ک بگی خداهزاران بار شکرت.. انشالله ک بچه هات خوشحال و خندون باشن توی لحظه لحظه زندگیشون

یه سوال ، شما شبا کِی میخوابین که میتونین ساعت ۵ صب بیدار شین ؟ 🥺🧡

من حدودا 2شایدم دیرتر 😂اما خب  گوشی رو چن دفعه میذارم رو الارم ک هی بیدار شم 😁بعدشم ک بیدار میشم میگم هه فک کردی میتونی گولم بزنی شیطون 😂😂