2777
2789
عنوان

نماز شب

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 191 پست
چشم عزیزم حتما برات میگم... 8تا دو رکعتی دقیقا مث نماز صبح میخونی فقط ب نیت نماز شب یه دو رکعتی میخ ...

ممنون عزیزم لطف کردی وقت گذاشتی شرمنده🌹🌹😁

تعطیل .من که نبخشیدم خدا هم ازت نمی گذره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اگ توفیقش باشه گاهی وقتا میخونم ...امشب با این تاپیک یاداوری شد انشاالله میخوام بخونم هدیه میکنم ...

چقد خوب و عالللیییی. خداروشکر ک یاداوری شد براتون.. خیلیم خوب عزیز دلم.. انشالله حاجت روا بشی😍❤️

میشه برای منم دعا کنی آزمونم و قبول شم و استخدام شم نتیجه فردا میادمرسی حاجت روا شی زهره ام

روی چشمام حتماااا.. انشالله ک قبول میشی عزیزم و استخدامم میشی خداکریمه❤️❤️

برای خواهر شهین و برای صاحب خونه شدن برادرم سیروس دعا کن 

روی چشمام لایق باشم حتمااا.. انشالله ک هم خواهرتون هم برادرتون ب حاجتشون برسن.. انشالله ک ضاحب خونه میشه خداکریمه 

برای منم دعا کنید دوستان🌹🌊ازخدا میخوام که همیشه مصمم و مطمئن باشیدو عاقبت بخیر بشید🌹 تنتون سلامت ...

روی چشمام لایق باشم حتما ❤️❤️.. عزیز دلمی. همچنین شما❤️🌹

مرسی قشنگم. چشم. قبلا خوندم. میخاستم ینی با شما ی تایم بخونم تاثیرش بیشتره دعای همزمان😘🥰

فدات شم عزیزم.. اره اینجوری خیلی بهتره و عالی هم هستش😍😍پس همون 5 عالیه

سلام میشه برای منم دعاکنی که خدابه منم نی نی بده..ممنون انشاءالله حاجت رواباشی..التماس دعامخصوص

الهی بحق حضرت ام البنین خدا یه سه قلو بهت بده ک تو خونه سروصداشون همیشه انرژی بهتون بده😍😍خدابزرگه باور داشته باشین بهش ❤️❤️