2777
2789
عنوان

تاخیر در جواب دادن به دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1708 بازدید | 110 پست

اسی  ۲ساعت دیرتر  بهتر  بعضی وقتها  آدم دستش بنده 

زود جواب دادن  هم  عادتهای خود دارد  

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به شخصه از مردی که دیر جواب میداد کم کم سرد میشدم تو دوران مجردیم

تازه بعد جواب اگر مثبت بود  میخوام بهش بگم قصد دوستی ندارم و بزار بعد خواستگاری این ارتباط رو .چون نامزدی یه شیرینی داره الان ما داریم میچشیم و شاید برای اون موقع دیگه لذتی ندا ره .بعدشم فعلا نامحرم هستیم

نه نه اصلا نمیخوام معلوم کنم که کلاس میزارم.چون میدونه بعضی وقتا کتاب میخونن میخوام اینو بهونه کنم

نه 

سروقت جواب بده

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

تازه بعد جواب اگر مثبت بود  میخوام بهش بگم قصد دوستی ندارم و بزار بعد خواستگاری این ارتباط رو . ...

برو خوش باش  

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85
غش نکنی😅

😂در آستانشم 

خوب خنده داره دیگه آدم همیشه از شما راهنمایی بخواد🤣

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
یسریا فکر میکنن دیر جواب دادن کلاس داره در حالی که اگه واقعا اون لحظه کاری نداری و جواب نمیدی نشون ا ...

شما منظور منو متوجه نشدید و فکر کردید کلاس میزارم عاشق واقعی که از بچگی باهاش بوده و به جز اون دختر دیگه رو نمیخواد حتی خود دختره هم اینو حس کرده و دیده.منظورم این بود بیشتر بهم علاقه پیدا کنه