سلام دوستای خوبم.
من پزشک هستم. الان ی تاپیکی دیدم میخوام درباره پرده بکارت توضیح بدم لطفا تا آخر بخونید و هر سوالی داشتید بپرسید. میتونید حرفای من و قبول نکنید. لطفا گزارش نزنید این ی بحثی هست که نمیشه همه جا دربارش صحبت کرد و تابو هست اجازه بدید دخترا رو از ی سری مسائل آگاه کنیم.
من هیچ کس و به رابطه تشویق نمیکنم.
تمام چیزهایی که من میگم توسط سازمان جهانی بهداشت ثبت شده تو سال ۲۰۱۸. ولی هم مقاله دراین باره وجود داره.
اول اینکه پرده بکارت نگبم و هایمن بگیم. هایمن نام الهه ازدواج هست. همان طور که الهه عشق داریم(کیوپیت) الهه ازدواج هم اسمش هایمنه. بخاطر همین به این قسمت میگن هایمن.
هایمن در دوران جنینی وقتی که دستگاه های تناسلی فرزند تشکیل میشه در دختر ها برای اینکه قسمت urethra (قسمتی که ادرار خارج میشه و وژان از هم جدا بشن هایمن تشکیل میشع. در روز های آخر بارداری این هایمن سوراخ میشه و به عبارتی تکامل پیدا میکنه. دختر سالم در واقع دختری هست که هایمنش کامل تکامل پیدا کرده باشه که میگن حلقوی و اونی که ناقص هست دختری هست که هایمنش کامل بسته هست و بدون سوراخ. این کاملا مضر هست. با رسیدن به دوران بلوغ و پریود شدن خون برمیگرده به رحم و بسیار خطرناکه. تو کشوز۶هاق دیگه همون در ابتدای تولد نوزاد نگاه میکنن ببین هایمن آن ها سوراخ داره یا نه. اگه کامل بسته بود همون جا باز میکنن.
هایمن هیچ وقت از بین نمیره. در ساختار آناتومی زنان تا ابد وجود داره.
هایمن یه کش هست. در حین رابطه باز میشه ولی بعد رابطه جمع میشه و به خالت اول برمیگرده. شاید فک کنید که فقط مردها ن.عوظ دارن در حالی که ما ها هم نعوظ داریم.
تنها ۷۰ درصد خانم ها تو اولین رابطه ج خونریزی دارن و بقیه ندارن. میتونید چندین دختر پاک بخاطر همین خونریزی نداشته متهم واقع میشن؟؟؟. این خونریزی دلایل مختلف داره. ترس استرس رابطه خشن و نادرست و خشک باعث خونریزی میشه
پرده بکارت در طول زندگی یک دختر تغییر شکل میده.
هیج کس با نگا کردن با واژن شما نمیتونه تشخیص بده شما رابطه داشتید یا نه مگر در مواقع خاص مثلا رابطه تجاوز باعث خون ریزی دارن میشه یا کسایی که بچه بدنیا آوردن خوب این و هر کسی ببینه میتونه تشخیص بده که خانم رابطه داشته.
پزشکی قانونی در یک سری موارد خاص میتونه حتی تشخیص بده که دختر با کی رابطه داشته ولی این مسئله ربطی به هایمن نداره!
هایمن با ژیمناستیک طناب زدن. پرش از ارتفاع. باز کردن پاها. افتادن . فشار آب و... پاره نمیشه