2777
2789
عنوان

بهم زنگ نزده

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 37 پست
شوهرت اهل چت و گروه و سرش مدام تو گوشیه؟

سرش خیلی شلوغه زیاد اهل این چیزا نیست،اگرم چیزی باشه فکر کنم همون تلفنی،ولی اکثر بعدظهرا من پیششم اولین بار بود میدیدم این شماره زنگ میزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم فعلا اصلا بروی خودت نیار بزار خودش مجبور میشه بیاد بهت توضیح بده زنگ زدی دیگه تو پیگیری خودت ...

اون توضیح نمیده مطمعنم منم ازش بخوام توضیح بده باز عصبی میشه،این رفتاراشو میدونم

ولی من سر این قضیه کوتاه نمیام

شوهر دوست پسری انتخاب کردن اینارم داره هر پسری که دوست دخترش شدی بدون دوست دخترانی قبل تو داشته بعد ...

پسرعمم و همسرش ۱۵سال پیش دوسال دوست بودن ازدواج کردن انقدخوشبختن زبون زد خاص و عامن ربطی به دوستی نداره . 

اون توضیح نمیده مطمعنم منم ازش بخوام توضیح بده باز عصبی میشه،این رفتاراشو میدونم ولی من سر این قضیه ...

آفرین از الان بخاد این برنامه رو سرت پیاده کنه نمیشه که یه عمر میخاد با داد و دعوا مجبورت کنه ساده ترین حقت رو نخای

پسرعمم و همسرش ۱۵سال پیش دوسال دوست بودن ازدواج کردن انقدخوشبختن زبون زد خاص و عامن ربطی به دوستی ند ...

بله از صد هزار تا دوستی ۱۰۰ نفر خوشبخت میشند تکلیف ۹۹ هزار و نهصد تا دیگه که پشیمونی مهرش رو پیشونیشونه را هم بگو این روش ازدواج غربیها بود و هست نه روش ازدواج یک ایرانی اونم مسلمان 

">">">
بله از صد هزار تا دوستی ۱۰۰ نفر خوشبخت میشند تکلیف ۹۹ هزار و نهصد تا دیگه که پشیمونی مهرش رو پیشونیش ...

من نمیگم دوستی درسته یاغلط که.فقط میگم درست انتخاب بشه چه سنتی چه دوستی خیلیییی از ازدواجای سنتی ام به مشکل خوردن.اگه دوستی درست باشه و چشمشون رو بازکنن اصلا کار اشتباهی نیست.نظر شمام محترمه عزیزم 

اینم هستا

برای خود من پیش اومده 

به همسرم شک کرده بودم

ولی متوجه شدم اون خانمی که تماس می گرفت بابت بیماری همسرم باهاش تماس می گرفت

البته نمیخوام بگم در مورد همه این مسله صادق هست

ولی نباید زود قضاوت کرد و همه چیز رو به خاطر یه سوتفاهم از بین برد

برای خود من پیش اومده  به همسرم شک کرده بودم ولی متوجه شدم اون خانمی که تماس می گرفت بابت بیم ...

من فقط بهش گفتم حس خوبی به اون تماس ندارم شروع کرد داد و بیداد که الان به شماره زنگ میزنم،منم گفتم زنگ بزن،یهو گوشیو داد من از ماشین رفت گفت گوشی دست خودت من میرم