2777
2789
عنوان

اسم...

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 35 پست
کردیا خوبه ک

اره.کردیا رو دوس دارم.خودمم.

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب به پدرت میگفتی حداقل یه اسم کردی روت بزاره کردیا که اسم شهرشونه مثلا اگه میرفت شیراز میزاشت شیراز ...

نه.کردیا اسم رایجیه.

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک
یه بچه غورباقه داشتم اسمش کوردلیا بود مرد😕 یاد اون افتادم😶😶😑🤦‍♀️🧡

🤦‍♀️😂 بیچاره اسی رو کلا نا امید کردی که

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
ن ی لحظه یاد اون افتادم نمیخاستم توهین کنم قشنگه اسمش اتفاقا

فدات

🤦‍♀️😂 بیچاره اسی رو کلا نا امید کردی که

نه بابا.اینقدر مسخرم میکنن.که نه خواهر زادم کلا ستین صدام میکنه.

نمدوم جرا به دهنش نشسته نمتونه بگه کردیا.

نه بابا.اینقدر مسخرم میکنن.که نه خواهر زادم کلا ستین صدام میکنه. نمدوم جرا به دهنش نشسته نمتونه بگه ...

فدای سرت بزار هر جور دوست دارن صدا کنن مهم خودتی که اسمتو دوست داری عسلم 😘😘😘

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
کدوماشو پدر مادرت گذاشتن؟؟

کردیا.

خب یه دونه البته بقیه هم اوکینا هر جور دوست داری صدات بزنن مشکلی نیست

کردیا دوس دارم.

ولی خو دوستام مهدیس.خواهر زادم ستین.

خوانواده کردیا.