2777
2789
عنوان

اسم...

170 بازدید | 35 پست

اقا.من دچا اختلال شدم.

اسمم.کردیا هست.

کرد نیستم ولی بابام سربازیش کردستان بوده به دلش نشسته اسمم گذاشته کردیا.

دوستام مهدیس صدام میکنن ولی بم میگن مهدی 

خواهر زادم منو ستین صدا میکنه.

من الان چندتا اسم دارم.بنظرتون.

خودم موندم.ناموسا...

موندم..این وسط.

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مهدی چرا😂

اون س رو تمیگن شکسته صدا میکنن.خودم موندم.این وسط.

ولی کردیا رو خیلی میدوستم.

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک
خودت کدوم اسم دوست داری

کردیا.

اسم اصلیم.

کردیا قشنگه😍

بدلم نشست😊

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 

خب به پدرت میگفتی حداقل یه اسم کردی روت بزاره کردیا که اسم شهرشونه مثلا اگه میرفت شیراز میزاشت شیرازیا😐😐😐

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
منم اسمتو میزارم گلی و غلام صدات میکنم🙃🙃

😂