2777
2789
عنوان

کسی هس برا بار دوم طلاق گرفته باشه؟

1243 بازدید | 112 پست

سلام بچه ها من قبلا عقد بودم سه ماهه طول کشید کلا جدا شدم بعد چن وقت با شوهرم عقد کردیم الان دوساله عقدم ولی متاسفانه دختر نیستم😔 شوهرم ادم خوبیه ولی خیلی تحت تاثیر خانوادشه اصلا مستقل نیس هر چی در میاره میده به اونا 😭 حتی واسه منم سرویس طلا نخریده فقط ۴ تا النگو خریده بود الان که خونه خریدن گف بده بفروشم فک کردم میخوان به اسم شوهرم کنن فروختم یه مفدار پول پدرشوهرم داده بود یه مقدار شوهرم . تازه فهمیدم خونه رو زدن به اسم مادرش😞 خیلی ناراحتم بابام میگه اگه دوسش داری صداشو در نیار زندگیتو بکن اما اگه تحمل همه چیزو داری دعوا راه میفته سر این قضیه معلوم نیس اخرش چی بشه شاید طلاق 😭 

من از طلاق دوباره خیلی میترستم😢 ولی از شوهرمم راضی نیستم اصلا با این اخلاقش چیکار کنم اخه😢😭 

میشه واسه درس شدن زندگیم با دلهای پاکتون صلوات بفرستین😔

بالاخره پدرو مادرش میمیرن

راحت میشی

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلاق آخرین راهه ولی بهترین راه نیست چقدر زود جا میزنی.ببرش مشاور باهاش کار کن تا درست شه .توقع هم نداشته باش دوروزه درست شه شاید چند سال طول بکشه 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

اینم بگم خواهر شوهرم طلاق گرفته مهریه شو گذاشته اجرا خانوادش میترسن طلاق بگیرم مهریه بخوام در حالی که ما باهم خوبیم واسه همین هیچی نمیزارن به اسم شوهرم باشه هر چی هم در میاره میگیرن ازس😭

باید با شوهرت خیلی جدی صحبت کنی و پدرت هم پشتتو بگیره 

پدرم پشتمه ولی پدر شوهرم خیلی غد و یه دندس میگه اگه دعوا بشه شاید دیگه زندگیتون بپاشه تحملشو داری من زنگ بزنم باهاشون حرف بزنم

منم ازدواج اولمه سه سال .و نیمه عقدم تازه 17سالمه خیانتم دیدم اخلاقشم بدم میاد خانوادشم خیلی بد ولی از طلاق میترسم مامانم طلاق گرفت خیلی زجر کشیدیم ،😔 دیگم میترسم برا همین میسوزم و میسازم چون از طلاق و بعدش و بی ابروییش میترسم فقط باید بسوزم و بسازم😭😭

مثل شوهر من طلاهای من که به سختی پول جمع میکردیم می خریدیم فوخت ماشین خرید زد به نام مامانش از اذیتای دیگشم نگم برات منم یه بار تو عقد طلاق گرفتم ولی الان دوتا بچه دارم ولی دیگه کلا بریدم همش مثل بچه ها قهر میکنه خستم کرده

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....