2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 78 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با اولین نفره دارم حرف میزنم هنوز سوالم ننوشتم اینقد گیجم

منم عزیزم اولین بارم بود😂😂

ولی قبلش یه کتاب خوندم راجع به اینجور مسائل موقع ازدواج چیا رو بپرسیم اون چیزایی که مهمه رو میخوام بپرسم و روش شناخت کسب کنم تا الان یه ساعت بیشتر باهم حرف نزدیم دلم میخواد بستری فراهم میشد که بشه اونو تو شرایط قرار داد و رفتارشو ببینم 

نی نی یار بچه به این خوبی تو نی نی سایت داری دلت میاد آخرین اکانتشم تعویق کنی😓😓
ان شالله با دعای شما

شماها جوانید دعا کنید واسه زندگی من   یه سر برو تو اون تاپیکم 

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85
من شرایطشو قبول دارم که گفتم بیاد تا فعلا طبق ملاکام هست

مبارکه    انشالله خوشبخت شوی  بانو

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85
۲۷ سال

عزیزم تو تواین سن درامد داری مشکل مالی نداری ببهشیدا سر خر برا چیته 

عشق کن لذت ببر شوهر زیاده ها!!!!!! همچین چیز خاسی نیس متاهلی چون فرهنگ ایرانی و سنتی داریم میگیم تشکیل خانواده و فلان و گرن من یکی ک چندین ساله ازدواجیدم شکرررر خوردم عه

این دلیل نمیشه ازدواج خوبم داریم ولی ترس هم برای ازدواجم هست

من مرد هستم

درسته ازدواج توب هم هست ولی کم شده

بیشترش بخاطر شرایط اقتصادیه و توقعاتی که بالارفته و خانواده ها که دختراشونو میگن پسر باید خوشبختش کنه ولی خودشون خونشون بهش نون رب میدن و خانواده پسر که توقع دارن دختره بیار پسرشونو جمل کنه درصورتی که خودشون عرضه نداشتن . ازدواج شده بیشتر یه جنگ خانواده ها حالا این خواستگاریه تو نامزدی و بعد از ازدواج که بدترم میشه . ولی بازم میگن هستن خانواده هایه خوب ولی کم شدن .

من مرد هستم بخدا بقرآن مرد هستم خانوم و دختری بنام حسن وجود نداره خانومها دقت کنید ببینید من مرد آقا پسر هستم آخرش نگید چرا نگفتی یا نخوندیم یا هزارتا چیزه دیگه اسم رو بخونید حسن حسن حسن اسم مرده جان عزیزاتون دقت کنید لطفاً .

یک کتاب هست  به اسم    ازدواج و زندگی زناشویی 

مطلب مفید خیلی داره  و برای  همه خوب 

حتما. ان شالله خدای نگاه همه کنه

🙏🌹

عزیزم تو تواین سن درامد داری مشکل مالی نداری ببهشیدا سر خر برا چیته  عشق کن لذت ببر شوهر زی ...

درسته ولی من الان شرایطش خوبه دوست ندارم تا قانع نشدم ردش نکنم یا قبولش نکنم