2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 78 پست
متشکرم شما هم

💙💙💙💙🌹🌻👏👌

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85
عزیزم تو تواین سن درامد داری مشکل مالی نداری ببهشیدا سر خر برا چیته  عشق کن لذت ببر شوهر زی ...

بزار ببینه آدمه خوب هست یا نه 

همه که عین هم نیستن من میگم نه اینکه ماشیم با هر کی شد ازدواج کنیم نه اینکه همه رو رد کنیم 

مرد خوب واقعا نعمته (شاید تو آشناها و فامیلاتون دیده باشین)

نی نی یار بچه به این خوبی تو نی نی سایت داری دلت میاد آخرین اکانتشم تعویق کنی😓😓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مرد هستم درسته ازدواج توب هم هست ولی کم شده بیشترش بخاطر شرایط اقتصادیه و توقعاتی که بالارفته و ...

برادر همیشه  به دید مثبت  نگاه کن ازدواج  را  

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85
من مرد هستم درسته ازدواج توب هم هست ولی کم شده بیشترش بخاطر شرایط اقتصادیه و توقعاتی که بالارفته و ...

درسته ولی نمیشه تعمیم به کل داد. من خیلی دعا میکنم از اونجایی که خودم آدم معتقدی مطمئنم خدا بد نمیخواد برای بنده اش. اول به نظرم اخلاق و ایمان مهمه بعد مسائل مالی و مدیریتش

عزیزم تو تواین سن درامد داری مشکل مالی نداری ببهشیدا سر خر برا چیته  عشق کن لذت ببر شوهر زی ...

تو ایران بیشتر بخاطر فشار غریزه حنسی ازدواج میکنند بعد که رفع میشه میبینن ازدواج همچین مالی هم نبوده

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
برادر همیشه  به دید مثبت  نگاه کن ازدواج  را  

من‌مرد هستم

من میخوام نگاه مثبت کنم ولی نمیشه

راحت نشستم نه کسی هستش که بخوام آشتیشون بدم یا جروبحثشونو دخالت کنم هروقت از شبانه روز هرکجا با هرکی بخوام میرم و کسی نیست سین جیم کنه منو و زندگیرو زهرمارم کنه و هردقیقاً و لحظه کنترلم کنه . ایزی ایزی تامام تامام 

من مرد هستم بخدا بقرآن مرد هستم خانوم و دختری بنام حسن وجود نداره خانومها دقت کنید ببینید من مرد آقا پسر هستم آخرش نگید چرا نگفتی یا نخوندیم یا هزارتا چیزه دیگه اسم رو بخونید حسن حسن حسن اسم مرده جان عزیزاتون دقت کنید لطفاً .

نان و رب 😂😂😂

درسته ولی نمیشه تعمیم به کل داد. من خیلی دعا میکنم از اونجایی که خودم آدم معتقدی مطمئنم خدا بد نمیخو ...

من مرد هستم

حرف شما درسته 

منم دعا میکنم انشاالله خدا کمکت کنه یه آدمی که لیاقتتونو داره نصیبتون بشه و در کنارش تا آخر عمر خوشبخت بشید .

ولی شرایط جامعه رو نگاه کنید 

خوده شما حاضری با یه پسر لیسانسه بیکار با ایمان و بی پول که خرجشو باباش میده و هیچکجا کاربهش نمیدن و حتی رفته سوپورشهرداری شده ولی حقوقشو ندادن و نه خونه داره نه ماشین داره نه پولی تو دستوبالش هست ازدواج کنی ؟؟؟؟ لطفاً جوابمو بدید عزیزجان

من مرد هستم بخدا بقرآن مرد هستم خانوم و دختری بنام حسن وجود نداره خانومها دقت کنید ببینید من مرد آقا پسر هستم آخرش نگید چرا نگفتی یا نخوندیم یا هزارتا چیزه دیگه اسم رو بخونید حسن حسن حسن اسم مرده جان عزیزاتون دقت کنید لطفاً .
تو ایران بیشتر بخاطر فشار غریزه حنسی ازدواج میکنند بعد که رفع میشه میبینن ازدواج همچین مالی هم نبوده

یه پسری میگفت نیازی که شما منظورته تا ۲۵ سال هستش بعد اون برامون فرو کش میکنه و دیگه ازدواج نمیکنیم🤷‍♀️

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
نان و رب 😂😂😂

باورکن خودم دیدم طرف خانوادش نون روغن و نون رب میخوردن دوستم رفته خواستگاریه دخترش ۸۰۰ تا سکه تمام بهارآزادی و یه ماشین پژوپارس +یه خونه ۸۰متری تو محل خانواده دختر +یه سفرحج +شیربها۲۰۰میلیون و ۳تیکه سرویس کامل چوب و یخچال دوقلو و تلویزیون ۵۲اینچ . خوب زور به آدم میاد . دوستمم گفته بلخشید آدرسو اشتباه اومدیم انگار اینجا نیاورانه نه جوادیه 😂😁🤣 گذاشتن رفتن .

باورکن خودم دیدم طرف خانوادش نون روغن و نون رب میخوردن دوستم رفته خواستگاریه دخترش ۸۰۰ تا سکه تمام ب ...

این باید سفارش بده مخصوص براش بیارن  

نان و رب خوشمزه ستا..😄😂رب گرون شده الان جزو لاکچریا محسوب میشه 😂😂