2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 78 پست
این باید سفارش بده مخصوص براش بیارن   نان و رب خوشمزه ستا..😄😂رب گرون شده الان جزو لاکچریا ...

من مرد هستم

آره راست میگی 

منم فقط تو املت رب میزنم املت لاکچری بخورم 😂😁🤣

ولی خریدش خیلی جالبه میری تو سوپری محل میگی داداش یه رب بده 😂😁🤣🤣 چندبار من اینجوری سوتی دادم 😂😁🤣 الانم یکلحظه یادم افتاد خدا لگدت کنه 😂😁🤣🤣

من مرد هستم بخدا بقرآن مرد هستم خانوم و دختری بنام حسن وجود نداره خانومها دقت کنید ببینید من مرد آقا پسر هستم آخرش نگید چرا نگفتی یا نخوندیم یا هزارتا چیزه دیگه اسم رو بخونید حسن حسن حسن اسم مرده جان عزیزاتون دقت کنید لطفاً .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ سوتی ؟ یه رب بده

من مرد هستم

بله 😂😁🤣🤣 رفتم گفتم سوپری هم رفیقمه طبیعی جلوه دادیم ولی همه اونها که تو مغازه بودن خندیدن ولی انقدر ما طبیعی جلوه دادیم که انگار هیچی نبوده 😂😁🤣🤣😋

من مرد هستم بخدا بقرآن مرد هستم خانوم و دختری بنام حسن وجود نداره خانومها دقت کنید ببینید من مرد آقا پسر هستم آخرش نگید چرا نگفتی یا نخوندیم یا هزارتا چیزه دیگه اسم رو بخونید حسن حسن حسن اسم مرده جان عزیزاتون دقت کنید لطفاً .
من‌مرد هستم من میخوام نگاه مثبت کنم ولی نمیشه راحت نشستم نه کسی هستش که بخوام آشتیشون بدم یا جروبح ...

موفق باشی 

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85
من مرد هستم بله 😂😁🤣🤣 رفتم گفتم سوپری هم رفیقمه طبیعی جلوه دادیم ولی همه اونها که تو مغازه بودن ...

والا الان دارم میشنوم اینو ..دیگه نمیدونم اونی ست که فکر میکنم یا نه 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
موفق باشی 

من مرد هستم

ممنون عزیزجان

والا الان دارم میشنوم اینو ..دیگه نمیدونم اونی ست که فکر میکنم یا نه 

من مرد هستم

من با مغازه داره خیلی رفیقم از دوستایه قدیمیمه اومدم گفتم ممد یه رب بده . همون موقع سرمم تو گوشی بود که سفارشهایه مردم اشتباه نشه . بعد سرنو آوردم بالا دیدم همه زدن زیره خنده منم طبیعی جلوه دادم انگارنه انگار 😂😁🤣🤣

من مرد هستم من با مغازه داره خیلی رفیقم از دوستایه قدیمیمه اومدم گفتم ممد یه رب بده . همون موقع سرم ...

اونا زیادی منحرف بودن 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
اونا زیادی منحرف بودن 

من مرد هستم

چی بگم والا 

پیش میاد از این چیزا و سوتی ها 

من مرد هستم ممنون عزیزجان

میدونم  از امضا معلوم 

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85
میدونم  از امضا معلوم

من مرد هستم

بازم با این امضا و اینکه اولش میگم من مرد هستم بازم بعضی ها میان میگن شما نگفتی مرد هستی و اشتباه میگیرن 😔😔😔 

من مرد هستم بازم با این امضا و اینکه اولش میگم من مرد هستم بازم بعضی ها میان میگن شما نگفتی مرد هست ...

ول کن داداش بعضیها  را    من که دیدم  امضاتو   همیشه 

پیروز و سربلند باشی

ول کن داداش بعضیها  را    من که دیدم  امضاتو   همیشه  پیروز و سربل ...

منم زیاد اهمیت نمیدم 

فقط سعی میکنم بخندم و شاد باشم 

تامام تامام

منم زیاد اهمیت نمیدم  فقط سعی میکنم بخندم و شاد باشم  تامام تامام

👌👌

تو ایران بیشتر بخاطر فشار غریزه حنسی ازدواج میکنند بعد که رفع میشه میبینن ازدواج همچین مالی هم نبوده

با احترام ولی من اینو قبول ندارم. نمیشه تعمیم به کل ایران داد.