2777
2789
عنوان

قرص‌اریترومایسین‌دربارداری‌

110 بازدید | 19 پست

کیاتوبارداری‌اریترومایسین‌مصرف‌کردن؟من‌برا جوشام‌مصرف‌میکنم.دکترگفت‌مشکلی‌نیس‌بخورولی‌من‌میترسم

مضرباشه‌براجنین‌‌‌.کسی‌بوده‌مصرف‌کرده‌باشه‌وبچش‌سالم‌به‌دنیابیاد

تیکر تولد ۳سالگی عشق مامان 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان جوش چقدر مهمه که قرص میخوری!؟

معلومه که نه آخه چقدر واجبه ایشالا به دنیا بیاد خوب میشی ....دکترا الان میگن ولی معلوم نیست بعدا چه عوارضی داره مثلا همین رانیتیدین اولا اصلا مشکلی نداشت الان میگن سرطان زا

ببخش‌عزیزم‌مشکل‌سازه؟

نمیدونم عزیزم دقیق ولی توی خود نی نی سایت شنیدم بعضی ازخانما برای جلوگیری ازسقط دکتر براشون تجویز کزده یود بازم دقیق نمیدونم به دکتر زنان دکترخودت مشورت کن 

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 
جوشای‌وحشتناک‌میزنم‌اخه☹

چیزای گیاهی بزن صوزتت صابون آبلیمو این‌چیزا جوشات میره اگه مشکلی نداری نخور عزیزم ممکنه بد باشه

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 
میگن جای بچه روسفت میکنه توی هفته های اول ولی خب ضخامت رحم رومیبره بالا

اریترومایسین ماال عفونت ربطی ب جای بچه نداره .

اونا پروژسترون هستن ک جای بچه رو سفت میکنن.

استارتر اگر عفونت نداری نخور جوش چیز مهمی نیست.

خدایا شکرت❤
نمیدونم عزیزم دقیق ولی توی خود نی نی سایت شنیدم بعضی ازخانما برای جلوگیری ازسقط دکتر براشون تجویز کز ...

به‌دکترم‌گفتم‌گفت‌باشروع‌بارداری‌بدترهم‌میشه‌صورتت‌ازشون‌

استفاده‌کن‌.ولی‌عذاب‌وجدان دارم‌میگم‌نکنه به‌خاطرخودم‌به‌بچم‌اسیب‌برسه☹😢

اریترومایسین ماال عفونت ربطی ب جای بچه نداره . اونا پروژسترون هستن ک جای بچه رو سفت میکنن. استارتر ...

نه‌عزیزم‌عفونت‌ندارم‌باشه‌پس‌‌نمیخورم‌ممنون

اریترومایسین ماال عفونت ربطی ب جای بچه نداره . اونا پروژسترون هستن ک جای بچه رو سفت میکنن. استارتر ...

ن مطمعنم من دکتر ازیترومایسین دادن بهم برای اینکه پریود بشم گفت بارداربشی جای بچه روسفت میکنه