2777
2789
عنوان

قرص‌اریترومایسین‌دربارداری‌

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 19 پست
صورت من که افتضاح شده بود اصلا جلو آیینه نمیرفتم الان که زایمان کردم خودشون ناپدید شدن

ازقبل‌داشتی‌یاباشروع‌بارداری‌جوش‌زدی‌اخه‌من‌قبلا‌داشتم‌الان‌شدیدشده

تیکر تولد ۳سالگی عشق مامان 
ن مطمعنم من دکتر ازیترومایسین دادن بهم برای اینکه پریود بشم گفت بارداربشی جای بچه روسفت میکنه

عزیز دلم آزیترومایسین و اریتروماسین قرص هورمونی نیست اصلا و ابدا ربطی ب ضخامت اندومتر و پریود شدن نداره، آنتیبیوتیکه یعنی چرک خشک کن ،مال عفونت ...

ی سرچ ساده کن تو گوگل ولی اطلاعات علط ب دیگران نده.

اونی ک شما خوردی پروژسترون ک شکلای مختلف داره ب صورت قرص وآمپول و شیاف ک هم جای بچه رو سفت میکنه تو بارداری و هم تو غیر بارداری باعث پریودی میشه.

قرصش اسمای مختلف داره یکیش  دوفاستون

شیافش سیکلوژست امپولش هم ک همون پروژسترون.

من خودم چند ساله درگیر اینجور چیزام.خودم ی پا دکتر شدم ‌.

موفق باشی.

خدایا شکرت❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم آزیترومایسین و اریتروماسین قرص هورمونی نیست اصلا و ابدا ربطی ب ضخامت اندومتر و پریود شدن ند ...

اخ اخ اره اشتباه کردم دوفاستون بود ببخشید

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 

ازیترومایسین نخوریا من اصلاحواسم نبود قرص خیلی قویی هست برای بیمارای کرونایی عفونت های شدیدمیدن 

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید)