2777
2789
عنوان

😭😞حرکات جنین

305 بازدید | 34 پست

سلام . من۳۱ هفتمه ‌ دیشب تو خواب ترسیدم و همش رو کمر خوابیده بودم.  نی نیم اصن تکون نمیخوره در صورتی که دو تا ضربه رو شکمم میزدم حتی اگه خواب بودلگد میزد😭از ۵ونیم تا حالا منتظرم تکون بخوره ولی هیچ

ینی خدایی نکرده چیزیش شده؟

هر چقدر ادمهارو بیشتربشناسی تنهاییت دلچسب تر میشه :)

مامانایه برنامه هس دکترانلاین داره

هرساعت شبانه روزدکتراش انلاینن

برای مادرای بچه داروباردارهس

چت بامادران دیگه هم داره خیلی سریع میشه سوال راجب بچه یابارداری ازدکتریامادراپرسیدجواب گرفت

ویه برنامه منظم وعالی داره برای تپل شدن بچه توبارداری وبعدبدنیااومدنش

داستان شعر تغذیه البوم رشد نمودار رشد اسباب بازی متناسب سن بچه

من دارم عالیه گفتم به  شما هم بگم

خواستیدمیتونید کپی کنید بعد نصب کنید

https://gahvare.net/i/5b0e5c6a1b49e

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله ک چیزی نیس ...کی میشه تموم بشه بارداری یه نفس راحت بکشیم من دیروز یه کم پیاده روی کردم حالا از دیشب انقباض دارم و کمردرد خوبم نمیشه میگیره ول میکنه خیلی ترسیدم ۳۰ هفتم ای خدا رحم کن 

الهم صل علی محمد وال محمد.ذکر زیاد موجب ارامش دل است
يه چيز شيرين، آبميوه اي چيزي بخور به پهلوي چپ بخواب تا يه ربع بيست ديقه بايد چندتا تكون خوب بخوره. ك ...

منم میخواستم همین رو بگم. درباره چیز شیرین و خوابیدن به سمت چپ

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
انشالله ک چیزی نیس ...کی میشه تموم بشه بارداری یه نفس راحت بکشیم من دیروز یه کم پیاده روی کردم حالا ...

وای اره این هفته های اخر خیلی دیر میگذره 

هر چقدر ادمهارو بیشتربشناسی تنهاییت دلچسب تر میشه :)