2777
2789
عنوان

صبرندارم😭

124 بازدید | 6 پست

بچهایک سال خونه پدرم هستیم بخاطرشکست شوهرم دست ب هرکاری میزنیم گره میخوره یامیخاییم یه خونه ارزون پیداکنیم بازگره میخوره برامون پیدانمیشه واقعادیگه کلافه شدم هرروزگریه میکنم چراخونه ندارم خیلی اذیت میشم چه دعایی چی کارکنم این گرههابازبشن بخدادیگه طاغتم تموم شده الانم بااشک تایپ میکنم توروخدااگ راهی دارین چاره ایی بهم بگین😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم شنیدم ختم ۱۲۴۰۰۰صلوات یا ختم بسم الله الرحمن الرحیم خیلی خوبه دوستان حاجت گرفتن. به امام رضا نذر کنید اقا دست خالی برنمیگردونه

برای رسیدن به حاجت قلبیم یه صلوات میفرستین. قلبهای شما پاکه، خدا دعای شما رو بی جواب نمیذاره.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم توروخدابرام دعاکنیدبدجورگرفتارم

براتون صلوات فرستادم. انشالله مشکلتون حل شه به لطف خدا

برای رسیدن به حاجت قلبیم یه صلوات میفرستین. قلبهای شما پاکه، خدا دعای شما رو بی جواب نمیذاره.

عزيزم بعضي وقتا هس هركاري ميكنيم گره به كارمون ميفته... هميشه وان يكاد بخون... چله حضرت ابولفضل عليه السلام بگير، چهل روز، روزي ١٣٣ تا صلوات.بگو ان شاالله قبل اينكه چهل روز تموم بشه، مشكلاتت حل بشه. دعاي توسل هم خوبه بهت آرامش ميده. ان شاالله بزودي اين دوره سختي تموم ميشه