2789
عنوان

اینا ک میگن...

143 بازدید | 28 پست

مثلا یکی بهمون پیام داده میترسم شوهرم خون بپا کنه و.... 

من اعصابم خورد میشه

ینی چی آخه یه مرد دیگه غلط زیادی کنه

زن این وسط بلرزه و بترسه از شوهرش

من همسری که منطقی باشه و حساس نباشه دوست دارم

کیا شوهراشون حساس نیستن؟ 👌🏻

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا منم به عنوان ی خانم متاهل درک نمیکنم چرا انقدر اینجا همه از شوهراشون میترسن و رفیق و یار هم نیستن . پس چرا ازدواج کردن . یچیز دیگه همه چیز همه چک میکنن هر روز همو بازرسی میکنن برای هرکار کوچیک شخصی هم باید جواب پس بدن . چه ازدواجیه آخه 

والا منم به عنوان ی خانم متاهل درک نمیکنم چرا انقدر اینجا همه از شوهراشون میترسن و رفیق و یار هم نیس ...

شما چند سالتونه؟ 

زندگیتون موفقه؟ 

من شوهرم اصا حساس نیس و اسمشم بی غیرتی نیس

طرفین اگ رفیقو همدم هم باشن و نسبت بهم متعهد دیگ ترسی ندارن

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     
من شوهرم اصا حساس نیس و اسمشم بی غیرتی نیس طرفین اگ رفیقو همدم هم باشن و نسبت بهم متعهد دیگ ترسی ند ...

با هم خوشبختین؟ 

چند سالتونه؟ 

اره خدایی راضی راضی من متولد۷۳شوهرم۷۰

عزیزم من مجردم

لطفا برای انتخاب درست نصیحتم کن ❤️

شیوه ی ازدواج توی خانواده ما فقط سنتی هست 

بنظرتون اینجوری میتونم موفق باشم؟ 

راستی من 24 سالمه

ميدوني عزيزم تا وقتي بعضي خانما تعصب خشك و دگم بودن شوهرشون رو آپشن حساب ميكنن وضع همينه

دقییییییقا👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

شما چند سالتونه؟  زندگیتون موفقه؟

من الان 6 ساله متاهلم . تابحال یکی از این مشکلات که نی نی سایتا دارنو نداشتم . شوهرم از همه برام عزیزتره محرم هر رازمه شربکمه نمیدونم بعضیا چجوری ازدواج مبکنن بخدا هر وقت میام نی نی سایت حرص میخورم مثلا طرف بعد چند سال از ازدواجش میاد میگه خانما ماهی چقدر پول از شوهر میگیریدیا شوهرم میگه پوششتو دوست ندارم  یا شوهرم میگه از کنار مامانم اینا جابجا نشیم یا میگن رسم فالان باشما هست تو عروسی  و.... خب پس قبل ازدواح درمورد چی حرف زدن چه توافقی کردن که به عقد و عروسی رسیده 🤔

من دقيقا همين اخلاق بد را داشتم و از ترس آبروم نميگفتم اما خداروشكر قوي شدم و بهش ميگم.....ميخاد بره طرف بكشه به من چه چرا من بايد بترسم

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....