2789
عنوان

اینا ک میگن...

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 28 پست

من حس میکنم به خود زن هم ربط داره

من اگه گوشیم زنگ بخوره و شماره ناشناس باشه شوهرم باشه بهم میگه جواب بده ولی خودم گوشی میدم به خودش 

هر اتفاقی بیفته برام به شوهرم میگم چون یار و همراهمه 

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
من الان 6 ساله متاهلم . تابحال یکی از این مشکلات که نی نی سایتا دارنو نداشتم . شوهرم از همه برام عزی ...

عزیزم من مجردم اینا رو ک میبینم اونقد نگران میشم 

چون اهل دوستی و... نیستم قراره سنتی ازدواج کنم با خودم میگم چجوری ازدواج خیلی موفقی داشته باشم؟ 

اگه تجربه ای دارین لطفا بگین ❤️❤️😍

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من مجردم لطفا برای انتخاب درست نصیحتم کن ❤️ شیوه ی ازدواج توی خانواده ما فقط سنتی هست  ...

انشاالله صلاحتون پیش بیادعزیزم

من بشخصه میگم اشنایی بشیوه سنتی و یا مدرن تو خوشبختی ربطی نداره طرفین باید ذاتشون درست باشه تو خانواده ای رشد کرده باشن ک ادبو رفتار درستـ...اولویتاش بوده باشه

من ازدواجم سنتی نبود ولی اشناییمونم درکل یهفتم نبود ک نامزد شدیم نزدیک پنج ساله میگذره عندلله هرروز راضیتر از روز قبلیم مشکلاتو هم داریم ولی پشت همو خالی نمیکنیم

تو انتخابت خیلی دقت کن بی گدار ب اب نزن

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     
انشاالله صلاحتون پیش بیادعزیزم  من بشخصه میگم اشنایی بشیوه سنتی و یا مدرن تو خوشبختی ربطی ندار ...

چجوری دقت کنم؟ 

اگه درمورد خودش دروغ گفت چی؟ 

اختلاف سنی چقدر خوبه بنظر شما؟ 

راسته ک پسر زیر 30 بی ثباته؟ 

چجوری دقت کنم؟  اگه درمورد خودش دروغ گفت چی؟  اختلاف سنی چقدر خوبه بنظر شما؟  راست ...

قبلش خوب تحقیق کنید

دروغم بگ تو مدت اشنایی متوجه میشی

شوهر من زیر۳۰بود و بارها راهنمایی میکرد افرادی ک سالها زندگی مشترک داشتن و بمشکل برخورده بودن ن صحت نداره

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     
قبلش خوب تحقیق کنید دروغم بگ تو مدت اشنایی متوجه میشی شوهر من زیر۳۰بود و بارها راهنمایی میکرد افرا ...

من احساس میکنم کسایی ک اختلاف سنی شون کمتره خوشبخت ترن و با هم رفیقتر

مثل شما مثلا 3 سال خوبه

ولی خانوادم میگن 5 سال یا 7 سال

من احساس میکنم کسایی ک اختلاف سنی شون کمتره خوشبخت ترن و با هم رفیقتر مثل شما مثلا 3 سال خوبه ولی ...

شاید حق باشما باشه اینجور عقایدشونم ب هم نزدیکتره

پنج یل هفتم اونقد زیاد نیس ک

اخلاق رفتارش درس باشه پنج شش سالم مشکل ساز نمیشه

شاید حق باشما باشه اینجور عقایدشونم ب هم نزدیکتره پنج یل هفتم اونقد زیاد نیس ک اخلاق رفتارش درس با ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییهات 😍😍😍❤️

عزیزم من مجردم اینا رو ک میبینم اونقد نگران میشم  چون اهل دوستی و... نیستم قراره سنتی ازدواج ک ...

منم ازدواجم سنتی بود گلم . از من میشنوی به عنوان خواهر خواهشن هول هولی ازدواج نکن . وقتی خواستگار اومد که ظاهرش خوبه حتما ی مدت برای آشنایی بالای 6 ماه باهم داشته باشید و به هیچ کسی تو فامیل نکید که هی بذارنتون تحت فشار که وای محرمن وای نامحرمن و ... . حتما با خواستگارت همون اول ی آزمایش خون بدید بعد اون مشاوره ازدواج برید بعد اون پیش وکیل برید برای مهریه و توافق کنید و حتما مهریت چیزی باشه که راضی هستی و الکی سکه و طلا زیاد نگیر توافق کن حق طلاق بدون برگشت بگیری و حق مسکن و کار . از دارایی های فعلی همسر اگر داره بگیر اگر نداره به اندازه سه دنگ خونه و ماشین سکه بنویس و بگو هرموقع خریدی باید به نامم بشه منم میام سکه میبخشم  تو دفتر خونه اصلا خجالت نکش که بخوای کارارو بسپاری به بقیه و ته دلت ناراضی باشی  حتما درمورد رسم و رسوم در حضور خانواده ها توافق کنید و تو مدت آشنایی که با خواستگارت بیرون میری تنها حتما رفت و آمد خانوادگی هم داشته باشید . درمورد مسائل مالی کارت نحصیلت محل زندگیت توافق کن . و هیچ نقطه تاریکی نذار بمونه حتی درمورد رفت آمد تو دوران عقد . و اصلا تعصبی بودن و دروغگو بودن و عصبی بودن و هر ویژگی اخلاقی بدو ازش نگذر که بگی خب بعد درست میشه اصلا اینجور نیست همه جوره باید همفکر و هم شخصیتت باشه . فقط بخاطر اینکه عقب نمونی از بقیه دست رو کسی کمتر از خودت نذار و تو مدت آشنایی حتی از رابطه جنسی حرف بزن ولی هیچ رابطه ای برقرار نکن تا بعد عقد باید حتی بدونی نظرش درمورد زمان بچه آوردن کی هست  . تحقیقات محلی هم داشته باشید . بعد ازدواج مطمعن باش باز هم یکسری اختلافات پیش میاد که توصیه میکنم کلیپ های دکتر شاهین فرهنگ و فرهنگ.هلاکویی را گوش بدی تا بدونی چطور مدیربت کنی 

منم ازدواجم سنتی بود گلم . از من میشنوی به عنوان خواهر خواهشن هول هولی ازدواج نکن . وقتی خواستگار او ...

مررررسی😍 کلی زحمت کشیدین اینهمه تایپ کردین❤️😍

درمورد اختلاف سنی هم میگین؟ 

و اینکه راسته پسر زیر 30 ثبات نداره؟ 

فداتشم بهترینا نصیبت شه الهی خوشبخت و عاقبت بخیر بشی گلم

مرسی عزیزم 

انشالله عشق شما هم تا ابد پایدار باشه❤️❤️❤️❤️

مررررسی😍 کلی زحمت کشیدین اینهمه تایپ کردین❤️😍 درمورد اختلاف سنی هم میگین؟  و اینکه راسته پس ...

خواهش میکنم 🌼 نه قبول ندارم  که ثبات ندارن . منو شوهرم کمتر از 4 سال تفاوت داشتیم از نظر سن من 24 سال و خورده ای . شوهرم 28 سالش که عقد کردیم یکسال قبلش اومده بودن خواستگاری و دوران آشنایی را گذروندیم 

خواهش میکنم 🌼 نه قبول ندارم  که ثبات ندارن . منو شوهرم کمتر از 4 سال تفاوت داشتیم از نظر سن من ...

دقیقا ی کاربر دیگه تو همین تاپیک ک خیلی خوشبخت بود 3 سال اختلاف داشت

اختلاف سنی کم خیلی بهتره👌🏻👌🏻

زن و شوهر بیشتر با هم رفیقن انگار