2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شد، حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 39 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه چی از از همون اول شروع‌میشه!! از اول جه طوری بودید از نظر احترام؟؟؟ رفتارش با خودت ...

من ب مامانش و باباش کمتر از مامان و بابا نمیگم یعنی خجالت میکشم پامو پیششون دراز کنم 

شوهرم خیلی ادم پررو و بی چاک دهنیه همش پشت خونوادم حرف میزنه منم خحالت میکشم پیش خونوادم وقتی اینجوری بهشون بی احترامی میکنه

چقد زود عصبی میشن مردا

از اون ناراحتم که گوشی خونه است وفقط شب از سرکار میاد یکی دو ساعت دستش میگیره روزها هم خونه می‌زاره میگه پسرم باهاش بازی کنه ..حالا پسرم چقدر گریه کرد ..کاش لال میشدم   

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

عه پس مقصری عیب نداره دیگه گذشت

آره ..نمی‌دونم چرا اینقدر زود عصبی میشم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍