2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شد، حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 39 پست
چراباکسی ک سربازی نرفته نامزد میکنی

دوسش داشتم 

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ول کن بابا از الان حرص میخوری تازه نامزدی  ننش باید حرصشو بخوره

مامانش رفته شهرستان فکر میکنه این میره هرروز

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
نره أضاف میخوره؟؟؟ 

آره هر یه روز که نره سه روز اضافه میخوره

مگه چند سالشه؟ اول میذاشتی سربازیش تموم شه بعد نامزد میکردی ک اینجوری نشه! 

چرا سرزنش میکنید مگه گناه کردم نامزد کردم

اوه چه بد 

عین خیالشم نیست

بمیرم واست

خدانکنه عزیزم‌ بچه ۵ ماهم تو بغلم بود یه مشت زد تو پشتم یکیم زد تو سینه هام منم زیاد نتونستم از خودم دفاع کنم بچم ترسیده بود رومو برگردوندم موهامو از پشت کشید جیغ کشیدم دخترم از گریه غش کرد  

مامانش رفته شهرستان فکر میکنه این میره هرروز

وقتی اضافه خورد حالش جا میاد مگه زندگی الکیه الان نمیره سربازی پس فردا حال نداره بره سر کار 

تو هم حرص نخور وظیفه یکی دیگس حرصشو بخوره و تو سرش بزنه 

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
مامانم شوهرم خیلی پروروئه اصلا احترام خونوادمو نگه نمیداره

همه چی از از همون اول شروع‌میشه!!

از اول جه طوری بودید از نظر احترام؟؟؟

رفتارش با خودت و‌خانودات!! و‌بر عکس، خودت و با شوهرت ‌و خانواده شوهرت ؟؟؟

ب خاطر چی

.            پسرمو زد منم دعواش کردم گفتم همش سرت تو گوشیه اونم ناراحت.شد کوبید زمین شکست .مقصرم خودم بودم کاش فقط بچه رو بغل میکردم حرف نمی‌زنم خیلی غر زدم ..

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

وقتی اضافه خورد حالش جا میاد مگه زندگی الکیه الان نمیره سربازی پس فردا حال نداره بره سر کار  ت ...

خب تکلیف من چی میشه؟اگه نره میشه سرباز فراری من زنشم😐