تاپیک قبلیم گفتم سربازه دو هفته اس نمیره پادگان تنبلیش گرفته ، امشب داشتیم تلفنی حرف میزدیم منم اعصابم خورد بود ، ازش پرسیدم فردا میری پادگان گفت نه میخوام بخوابم، منم گفتم دیگه اسممو نیار، تنبلی بی مسئولیتی اونم گفت باشه خدافظ،
منم نمیخوام دیگه سراغشو بگیرم ولی حالم خیلی خرابه
وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰ تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی
وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰ تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ول کن بابا از الان حرص میخوری تازه نامزدی ننش باید حرصشو بخوره
مامانش رفته شهرستان فکر میکنه این میره هرروز
مگه چند سالشه؟ اول میذاشتی سربازیش تموم شه بعد نامزد میکردی ک اینجوری نشه!
چرا سرزنش میکنید مگه گناه کردم نامزد کردم
خدانکنه عزیزم بچه ۵ ماهم تو بغلم بود یه مشت زد تو پشتم یکیم زد تو سینه هام منم زیاد نتونستم از خودم دفاع کنم بچم ترسیده بود رومو برگردوندم موهامو از پشت کشید جیغ کشیدم دخترم از گریه غش کرد
. پسرمو زد منم دعواش کردم گفتم همش سرت تو گوشیه اونم ناراحت.شد کوبید زمین شکست .مقصرم خودم بودم کاش فقط بچه رو بغل میکردم حرف نمیزنم خیلی غر زدم ..
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو داده خدایا ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍
وقتی اضافه خورد حالش جا میاد مگه زندگی الکیه الان نمیره سربازی پس فردا حال نداره بره سر کار ت ...
خب تکلیف من چی میشه؟اگه نره میشه سرباز فراری من زنشم😐