2777
2789
عنوان

از تجربتون بگید👻

221 بازدید | 20 پست

مثلا اونایی که زود ازدواج کردن

اونایی که سن بالا بودن ازدواج کردن

اصلا ازدواج کردن سخته😐

من احساس میکنم سخت باشه اخه خیلی کار باید انجام بدی تازه درسم که بخونی واویلا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه خونه بابات بهت خپش میگذره ازدواج نکن .اگه ادم خوبی سر راهت هست ازدواج کن 

اگ بش خوش میگذره ازدواج کنه اگ ن نکنه😑واقعارو چ منطقی حرف میزنین ازدواج مگ فراراز ناخوشی یا نرفتن تو ناخوشی ای باباا

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
اگ بش خوش میگذره ازدواج کنه اگ ن نکنه😑واقعارو چ منطقی حرف میزنین ازدواج مگ فراراز ناخوشی یا نرفتن ت ...

خب منم نوشتم اگه خونه بابات خوبه صبر کن ادم خوبی اومد حتما ازدواج کن اخرش که چی .بله خیلیا تو خونه باباشون مشکل دارن تنها راه شوهر کردنه چون خیلی خونواده ها نمیزارن مستقل زندگی کنی انگار یه دنیا دیگه زندگی میکنی ایران نیستی

دلم دو قلو پسر میخواد🧒🧒
خب منم نوشتم اگه خونه بابات خوبه صبر کن ادم خوبی اومد حتما ازدواج کن اخرش که چی .بله خیلیا تو خونه ب ...

واقعا محدود بودن خیلیییی بده اونم سخت گیری الکی

مامانم مخالفه 😐 خونه بابام  خب از نظر پولی اوکیم ولی سخت گیرن و .......

خب پس میتونی صبرکنی یه مورد خپب بیاد .ازدواج خیلی خیلی خوبه ولی با ادم درستش اینجوری خیلی شیرینه .

دلم دو قلو پسر میخواد🧒🧒
خب منم نوشتم اگه خونه بابات خوبه صبر کن ادم خوبی اومد حتما ازدواج کن اخرش که چی .بله خیلیا تو خونه ب ...

مشاوره های الکی ندین لطفا..قرارنیس کسی از چاله دربیاد بیوفته توچاه 

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
خب پس میتونی صبرکنی یه مورد خپب بیاد .ازدواج خیلی خیلی خوبه ولی با ادم درستش اینجوری خیلی شیرینه .

ادم خوب هس ولی مامانم مخالفه 🤦🏻‍♀️

کلا احساس میکنه هر کی ازدواج نکنه موفق تره و خوش حال تر ولی برعکس با سخت گیریاشون من دوست دارم هر چه سریع تر کنکور بدم و برم ی شهر دیگه مستقل باشم