2777
2789

مثلا همین مادرشوهرم هرکاری میکنه که عذابم بده بقیه رو بندازه به جونم شوهرمو دل بد کنه ازم یا قسم دروغ بخدا اصلا پش مام میریخت اون قسم میخورد😐آدم ساده ای بودم و خیلی اذیت شدم سر دروغا و حرفای الکی که اصن نمیدونم چجوری نقشه میچینه

درسته موفق نمیشه اما خب من که کاریش ندارم نزدیک دوساله باهاشون قطع رابطه کردم اصلا بخدا من به هیشکی کار ندارم حتی اسمشونم جایی نمیارم  ولی نمیدونم چرا اینجوری میکنن اصلا فازشون چیه ؟؟ ازوقتی باردار شدم بیشتر زهر میریزن و اینکارو میکنه که بچم سقط بشه یا بالاخره دعوا راه بیوفته و بلایی سرم بیاد😔

بعد نمازم میخونن ادعای مسلمونی دارن

آخه بگید چرا من چیکار کنم

از راه محبت از راه مهربونی از قهر دعوا بی محلی از هر راهی رفتم نتونستم رفتارشونو نسبت به خودم عوض کنم من چیکارکنم؟ چه گناهی کردم آخه

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سر پسرم باردار بودم رفتن خونه جاریم عمدا فنک رو گذاشت رو گاز منفجر شه من بترسم بچم سقط شه  ت ...

مال من یه کاری میکنه آدم روانی بشه که کار آدم به خودزنی برسه

هیچ راهی وجود نداره. مادرشوهرایی که محبت کافی از شوهراشون ندیدن که اکثرأ هم مردامون بلد نیستن محبت کنن به پسراشون وابسته میشن و انگار پسراشون حالا هر چند تا هم که باشن شوهرشونه . در نتیجه با عروسشون مثل هوو برخورد میکنن. خوب کردی قطع رابطه کردی. یواش یواش شوهرتم متوجه میشه

من سر پسرم باردار بودم رفتن خونه جاریم عمدا فنک رو گذاشت رو گاز منفجر شه من بترسم بچم سقط شه  ت ...

😨😨وای خدا

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

برا منم همچین بهتر نبودن من واگذار کردم به خدا و تمام

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
هیچ راهی وجود نداره. مادرشوهرایی که محبت کافی از شوهراشون ندیدن که اکثرأ هم مردامون بلد نیستن محبت ک ...

دقیقا مثه هووهاست

خدا از دهنت بشنوه که متوجه بشه

اگه قطع رابطه نمیکردم الان کارم به طلاق رسیده بود یا اینکه روانی میشدم آخه من تحمل اینهمه بدی رو نداشتم اصن نمیتونم کسی که اینکارارو میکنه درک کنم برام سخت بود دیدن اینهمه زشتی