2777
2789
عنوان

عمل شقاق

1104 بازدید | 26 پست

سلام دوستان 

من یه ساله زایمان کردم دارم میمیرم از درد شقاق 

دیگه دیوونه شدم اخلاقمم عوض شده عصبی شدم دخترمم ی سالشه وابسته.کسی عمل یا لیزر کرده؟؟چجوریه؟برگشته

دردش بعد عمل چطوره

من مشهدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش فقط خون بود من دیگه کارم شده گرررریهههه حاضرم هزار بار زایمان کنم این دردو نکشم

عزیزم خوب یه روز بچتو بزار پیش یکی برو لیزر مکه با لیزرخوب نمیشه؟

❤️❤️❤️مامانا عشقن🥳

سلام ،عزیزم برای دردت توو لگن آبگرم بشین یا کیسه آبگرم بذار،برای اینکه کامل هم خوب بشی توو سایت آپارات اسم دکتر شهرام منوچهری رو سرچ کن  یه سری ویدئو میاره اونی که مربوط به شقاق هست ببین دستوراتش روانجام بده خوب میشی،من خودم شقاق داشتم وهموروئید که با خیلی تحقیق دکتر منوچهری رو پیدا کردم، هم خوش اخلاقه هم اینکه  پولکی نیست و وهم بهترین جراح برای بیماری هموروئید وشقاق هست وهم اینکه بیخودی عمل نمیکنه.توو نت هم  دردموردش سرچ کنی ودنظرات رو بخوانی خودت متوجه میشی گلم

سلام ،عزیزم برای دردت توو لگن آبگرم بشین یا کیسه آبگرم بذار،برای اینکه کامل هم خوب بشی توو سایت آپار ...

آره منم بیمار دکتر منوچهری بودم واقعا دستش شفاست،هر کس بره پیشش متوجه میشه، من که شقاقم با دوبار پیش دکتر منوچهری رفتن خوب شد  مطبش توو خیابون ملاصدرا روبروی درمانگاه بقیه ا... هست ،استاد دانشگاه هم هست کلا آدم  متشخصیه ،اصلا آدم از اینکه دکتر منوچهری رو به کسی معرفی کنه احساس خوبی داره و هرکس رو مندمعرفی کردم بعدا کللی دعا وتشکر کرده ازم.

منم امروز رفتم توالت خونریزی داشتم نمیدونم چیکار کنم

برو پیش دکتر منوچهری(شهرام) که بهترین جراح کولورکتاله احتمال قوی بدون عمل خوبت میکن توو سایت آپارات هم میتونی ویدئوها ی آموزشی درمانیش رو ببینی عشقم

سلام ،عزیزم برای دردت توو لگن آبگرم بشین یا کیسه آبگرم بذار،برای اینکه کامل هم خوب بشی توو سایت آپار ...

مشهده عزیزم؟حضوری برم پیشش یا همون ویدوو ها کافیه؟