2777
2789
عنوان

عمل شقاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به عزیزان و آرزوی شفا و سلامتی همه بیماران

من به عنوان کسی که سالهاست که با بیماری شقاق مقعد و آبسه بعد از آن درگیر هستم،سعی دارم تجربه خودم رو به اشتراک بگذارم و امیدوارم مفید واقع بشه و هرکسی استفاده کرد و خوب شد فقط و فقط من رو از دعاهای خودش بی بهره نگذاره.

عزیزان بیماری آبسه،فیشر،شقاق،فیستول اکثراً بخاطر یبوست و اسهال شدید بوجود میاد،پس اول برنامه غذایی جوری باشه که دچار هیچکدوم نشید و استرس و اضطراب رو از خودتون دور کنید که شدیدا تشدیدش میکنه.آب زیاد بنوشید،ورزش کنید،غذای سالم و بدون فلفل و ادویه میل کنید.به عده ای حتی ممکنه بادمجان و گوجه فرنگی هم نسازه...(غذاهایی که باهاش اذیت میشید رو یادداشت کنید و حذفش کنید)

اگر خدای نکرده دچار این بیماری شدین،اول به خدا توکل کنید،بعد به پزشک جراح کولو رکتال که فوق تخصص باشه،تاکید میکنم فوق تخصص مراجعه کنید(اگر نبود متخصص).این دستورالعمل هم به من جواب داده،خصوصا وقتی اول بیماری هست و شدت نگرفته:

۱-روزی حداقل دو و حداکثر ۴ بار،وان یا تشت آب گرم(زخم نداشتید بدون بتادین،زخم بود سه قطره بتادین)

۲-استفاده از ترکیب جادویی کرم و پمادهای زیر بعد از اجابت مزاج، هرکدام به اندازه یک عدد ماش یا نخود کوچک ترکیب کنید:

دپانتکس ۵/ درصد،ویتامین e دکتر ژیلا و یک کرم مرطوب کننده خوب(اگر شقاق سطحی هست از فرو کردن کرم خودداری کنید)

۳-استراحت و پرهیز از استرس و اضطراب که وحشتناک تاثیرگذار هست تا زمان بهبودی کامل

۴-خوردن میوه جات تازه،آلو خیسانده،انجیر خیسانده،آب ولرم و خاکشیر(صبح ناشتا)،روغن زیتون با سالاد ،پرهیز از غذاهای چرب و فست فودی و ادویه دار،کله پاچه،انار،موز،غذای بیرون بر،برنج هندی،فلفل...

اگر آبسه داشتید به جراح مراجعه کنید و درد کمتری رو تجربه کنید،باز شدن خودبخودی احتمال عود و بیماری فیستول داره

۵-به تاخیر نینداختن اجابت مزاج و زور نزدن

۶-حتما با نظر پزشک آنتی بیوتیک رو تا دونه آخر مصرف کنید و سرخود به هیچ عنوان آنتی بیوتیک نخورید

لطفا رعایت کنید که دچار روزهای سختش نشید،خیلی دردآور هست،بیماری از یک یبوست شروع میشه،بعدش شقاق،بعد آبسه و بعد هم فیستول...

یا شافی کل کائنات

نذارید مدفوع سفت بشه، هر روز صبح ناشتا یه قاشق خاکشیر رو با آب جوش مخلوط کنید و بنوشید. (از شب قبل بشورید و خیس کنید بعد صبح آبش رو خالی کنید و آب جوش بریزید و داغ بنوشید خیلی بهتر جواب میده) هر شب هم قبل از خواب 4 تا انجیر خشکی که چند ساعت تو آب خیس خورده بخورید و بعد بخوابید.

روغن نارگیل هم خیلی خوبه حتی میتونید روغن نارگیل جامد رو شیاف کنید تا درد و سوزش فروکش کنه و ضد باکتری و ضد عفونت هم هست. روغن نارگیل چندین برابر بهتر از روغن زیتون بهتون کمک میکنه. سبزی تره هم زیاد مصرف کنید، کوکوی تره و آش تره و این جور چیزا. 

ورزش هم یادتون نره

سلام

من برا همسرم وفتيم

شقاق داشت

اصلااا اين دكتر نه حوفي زد نه تحويزي كرد چيكار كنه چيكار نكنه

هيچيييي

من از رو تعريفايي كه كردن رفتنم پيششون

واقعاااا پشيمونم

يه مشت دارو داد

فقط ٤٠٠ تومان داروهاش شد

همين فقط