2777
2789
عنوان

شُل بودن بازو😫😖😣

1876 بازدید | 21 پست

سلام

من برعکس خیلیا ک چاق هستن و بازو های شل دارن من لاغرم و بازوهام شله😫😭💔

از بچگی لاغر بود اصنم تا حالا وزن کم نکردم لاغر ک ن متوسطم ولی خیلیا بهم میگن لاغری 

میخام تا عید حتمااا رفع بشه این مصیبت😐😑

باشگاهو اینام نمیتونم برم چیکا کنم🤦🏻⁉️ تو دلم مونده ی لباس بدون آستین بپوشم الا ک لکه های جوش رو باروهامو درمان کردم شلی بازوهام نمیزاره😑😫

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ورزش کن

ورزشو ک روزانه انجام میدم کلا ن شکم دارم ن پهلو فقد بازو هام شل شدنه نمیدونم چ ورزشی برا بازوهام انجام بدم!

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌
شایدچاق شدی بعدلاغرشدی اینطوری شده 

ن اصن چاق نشدم هواسم ب خوراکم هس😂

ورزشو ک روزانه انجام میدم کلا ن شکم دارم ن پهلو فقد بازو هام شل شدنه نمیدونم چ ورزشی برا بازوهام انج ...

تو نت بزنی چند حرکت هست 

با تصویر نشون داده

به قول محمود درویش: عشق آن است که هزار دلیل برای رفتن بیایی اما بمانی..

دمبل بزن وشنا برو🙃چجوری جوشای بازوتا درمان کردی

زندگی اتفاقی نیست 😊بلکه پاسخی در برابر بخشش هاو داده های شماست😍🥰زندگی صدا و آهنگ خودتان است🥰هر بعد از زندگیتان بازتاب نیت و افکار شماست 😍🤔شما خالق زندگیتان هستید!😇😇😇
ورزشو ک روزانه انجام میدم کلا ن شکم دارم ن پهلو فقد بازو هام شل شدنه نمیدونم چ ورزشی برا بازوهام انج ...

خوشبحالت که حوصله داری چ ورزشهایی میکنی من پهلودارم حالم بهم میخوره اصلانم کوچیک نمیشن حتی الان که لاغرشدم همه جام لاغرشده بجزپهلوهام 😢

کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍
دمبل بزن وشنا برو🙃چجوری جوشای بازوتا درمان کردی

مرسی گلی

تو نت سرچ کردم بعد یکی از تاپیک های قدیمی دیدم نوشته بودن سرکه سیب برای جای جوش خوبه من شبا با پنبه میزنم روشون صب میشورم😁خیلی بهتر شده بازوهام حتی خیلی کمتر جوش میزنه😃

جوشای بازوتو چجوری درمان کردی ؟ جاشون کاملا رفته؟

تو نت سرچ کردم بعد یکی از تاپیک های قدیمی دیدم نوشته بودن سرکه سیب برای جای جوش خوبه من شبا با پنبه میزنم روشون صب میشورم😁خیلی بهتر شده بازوهام حتی خیلی کمتر جوش میزنه😃 کاملا ک ن ولی خیلی کمتر شده من دو هفته ای هس میزنم