2777
2789
عنوان

شُل بودن بازو😫😖😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1876 بازدید | 21 پست
چ خوب بچه داری یانه هنوز

ن هنوز😁

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌
تو نت سرچ کردم بعد یکی از تاپیک های قدیمی دیدم نوشته بودن سرکه سیب برای جای جوش خوبه من شبا با پنبه ...

واسه شل بودن بازوت کرم جمع کننده بخر 

تعریفشو شنیدم ولی خودم استفاده نکردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی گلی تو نت سرچ کردم بعد یکی از تاپیک های قدیمی دیدم نوشته بودن سرکه سیب برای جای جوش خوبه من شب ...

مرسی عزیزم💗

زندگی اتفاقی نیست 😊بلکه پاسخی در برابر بخشش هاو داده های شماست😍🥰زندگی صدا و آهنگ خودتان است🥰هر بعد از زندگیتان بازتاب نیت و افکار شماست 😍🤔شما خالق زندگیتان هستید!😇😇😇
خوشبحالت که حوصله داری چ ورزشهایی میکنی من پهلودارم حالم بهم میخوره اصلانم کوچیک نمیشن حتی الان که ل ...

اصلا ورزشایی نیستن ک وسیله خاصی بخان برای پهلو و شکم من دراز نشست با توپ انجام میدم ک بیشتر روی شکم تاثیر میزاره و برای پهلو عم یه تمرینایی هس ک حتما باید تصویری باشه اینجوری نمیشه توضیح داد 🤦🏻

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌
مرسی عزیزم💗

خاهش میکنم

فقد اگ سرکه سیب خونگی یا طبیعی باشه خیلی بهتره

اصلا ورزشایی نیستن ک وسیله خاصی بخان برای پهلو و شکم من دراز نشست با توپ انجام میدم ک بیشتر روی شکم ...

پایین تنت توپره یانه لاغره 

کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍