2777
2789
عنوان

قورمه سبزی

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 19 پست
مهمونات اومدن رفتن خوش گذشت؟؟ خرابکاری ک نکردی

دلت خوشه عزیزم 😂

همون موقع با همسرم دعوام شد  

زد همه ظرفارو خورد و خاکشیر کرد منم گفتم گور بابای مهمونات ولش کردم رفتم خونه ی بابام  نمیدونم چی بشون گف نیومدن 

ابروم رف😪

تو تایپیکام هست عزیزم

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول پیاز ریز ریز کن بعد سرخ کن گوشتم اضافه کن تا قشنگ تغییر رنگ بده سبزیت اگه کنسرویه میریزی و یکم تفت میدی زرچوبه و یه سرقاشق چای خوری رب بزن بهش و هم بزن تا خوب سرخ بشن و بعد اب اصافه میکنی اگه سبزی کنسروی نیست خرید با یکم روغن سرخ کن که رنگش تیره بشه راستی روغنم یکم زیاد کن تا غذات خوش رنگ بشه بعد اب ریختی بذار جا بیفته شعله از زیاد به کم تبدیل کن بعد به جوش اومدن البته و لوبیاتم اگه پختی بیست دقیقه مونده بریز اگه ن هم لحظه بریز تا پخته بشه و بذار جا بیفته و به غلظت بیفته در اخر رب انار و نمک اصافه و مزه دار میکنی اگه ن لیمو عمانی نیم ساعت خیس کن و بعد  چندتا سورخ کوچیک داخلش بنداز بنداز تو خورشتت در صمن دونه عمانی بگیری خورشت تلخ نمیشه و فقط همون گوشت سیاه بکن بهتره یه نکته دیگه دیدی رنگ غذا بعضی ابکیه یا رنگ خوبی نداره  چون عذا با شعله زیاد بود و به میل دلش غذا جا نیفتاده و ابش بخار نشده دوم اگه سبزی خوب سرخ نکنی و تفت ندی و روغنت کم باشه قورمت افتضا میشه این دستور پخت غذا منه 

تو همان باش که دلت میخاهد من باشم😋

منم واسه سومین بار دیروز درست کردم از خانومای اینجا یاد گرفتم😁

https://s16.picofile.com/file/8423055784/۲۰۲۱۰۱۲۶_۲۱۱۴۳۴.jpg

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

اول ازهمه سبزیتوخوب تفت بده،

لوبیای که ازشب قبل خیس روروهم بجوشون وبذاربپزه

توی یه قابلمه جدایه پیازتیکه کن وبهش گوشت رواضافه کن اجازه بده خوب تفت بخورن،بعدبهش زردچوبه وفلفل یه سرقاشق رب اضافه کن،رب رومیتونی اضافه نکنی یه مقدارکه تفت خوردبهش سبزی واب رواضافه کن اجازه بده چندساعت بجوشه وخوب جابیفته،نیم ساعت اخرپختت بهش لیموعمانی ولوبیارواضافه کن،توی لیموعمانی یه دونه های هست اوناروحتماجداکن خورشت روتلخ میکنه

لطفالایک نکنید،ممنون