الوچهm مدیر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10854 عنوان دلم گرفته 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 29 پست خیلی غصه دارم خیلییی 😭😭😭استرس دارم همشحوصله هیچکس رو ندارم😭😭😭😭😭😭😭 درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲 1399/11/09 | 09:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الوچهm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10854 چجوری باهاش زندگی میکنه نه نیازاتو تامین میکنه نه کار درست حسابی داره نه مسافرتی ... بخدا حقوقشم ۳ میلیونه ۱ تومنشو قسط میدیدم ۲ تومن فقد می مونه نه مسافرت نه مهمونی هیچی فقد سرماه میریم خرید برای خونه دیگ تموم درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲
گوگولی68 عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 15213 چند وقته افسرده گی داری؟؟ علائمت چیاست گلم؟ بخدا خیلیییی بده خدا برا هیچکس نیاره!!! من رژیم خگخ گ ... ن دیگه ندارم خداروشکربی انگیزگی،اشتها نداشتم،سرم رو هوا بود،هیچی خوشحالم نمیکرد،هیچی ناراحتم نمیکرد،گاهی گریه میکردم،شبا تا صبح بیدار،به فکر خودکشی بودم،نظافت شخصی نداشتم،بیقراری شدید،کار خونه شوهرم انجام میداد به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
گوگولی68 عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 15213 بخدا حقوقشم ۳ میلیونه ۱ تومنشو قسط میدیدم ۲ تومن فقد می مونه نه مسافرت نه مهمونی هیچی ... اکثرا همینن گلم به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
الوچهm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10854 ن دیگه ندارم خداروشکر بی انگیزگی،اشتها نداشتم،سرم رو هوا بود،هیچی خوشحالم نمیکرد،هیچی ناراحتم نمیکر ... مگه الان حالت خوب شده؟؟منم همشو دارم زیاد میخابم مدام خونه ام شوهرم میاد حوصلشو ندارم درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲
گوگولی68 عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 15213 مگه الان حالت خوب شده؟؟ منم همشو دارم زیاد میخابم مدام خونه ام شوهرم میاد حوصلشو ندارم اره که خوب شدهولی در کنارش کم حواسی شدید گرفتم به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
الوچهm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10854 اره که خوب شده ولی در کنارش کم حواسی شدید گرفتم منم حافظم ضعیف شده .چطور خوب شدی ؟؟؟ درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲
گوگولی68 عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 15213 منم حافظم ضعیف شده . چطور خوب شدی ؟؟؟ دیگه هرکاری که قبلا خوشحالم میکرد انجام میدادممادرم وشوهرم خیلی کمک کردن،چیزهای پر قوت ب خوردم میدادنمثل بادام وپسته وگردو،ابمیوه،دل وجیگر وکباب به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
hde عضویت: 1399/08/07 تعداد پست: 4501 منم مثل شما😑😔 گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد
الوچهm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10854 منم مثل شما😑😔 توهم 😐💋من دلم گرفته کسی نیست باهاش حرف بزنم یکم😐😐 درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲
الوچهm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10854 دیگه هرکاری که قبلا خوشحالم میکرد انجام میدادم مادرم وشوهرم خیلی کمک کردن،چیزهای پر قوت ب خوردم مید ... خدا خیر مادرشوهرت بده گلممنم بادوم و آبمیوه هر روز میخورم . درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲
الوچهm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10854 منم مثل شما😑😔 بیا تلگرام باهم بحرفیم چطوره؟؟ درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲
گوگولی68 عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 15213 خدا خیر مادرشوهرت بده گلم منم بادوم و آبمیوه هر روز میخورم . ممنون فدات اره خیلی ب خودت برس به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
hde عضویت: 1399/08/07 تعداد پست: 4501 بیا تلگرام باهم بحرفیم چطوره؟؟ من تلگرام ندارم واتساپ خوبه؟؟ گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد
الوچهm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10854 من تلگرام ندارم واتساپ خوبه؟؟ اره خوبه درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲
هدوءبیکران عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 17793 برو عزیزم ببخش ناراحتت کردم نوش جونت فدات راحت باش گلم 💕 اللهم صل علی محمد وال محمد 💕