2777
2789
عنوان

عصبی بودن کودک

143 بازدید | 9 پست

سلام و خسته نباشید من واقعا نمیدونم با پسرم چیکار کنم یه پسر تقریبا ۳ ساله دارم که همش دستشو چه تو خوشحالی چه تو ناراحتی گاز میگیره انگشتش مدام زخمه نمیدونم بخدا چیکار کنم کلافم به کمکتون احتیاج دارم من و شوهرم شاغلیم اما خودمونو ازش دریغ نمیکنیم لطفا لطفا یه راه حل به من بدید

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پسرتون هیچیش نیست.فقط دیده شما نسبت به اسن هملش واکنش نشون میدین و حساسین داره لج میکنه همین.فقط ار وقت این کارو کرد انگار نه میبینی  نه هیچی.هسچ عکس العملی نشون نده

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

موقعه این کار دسشو اروم از دهنش دربیار جایه گازو ببوس بگو دسته پسرم نازه نازشو بکش باهاش صحبت کن بگو دستت گریه میکنه ها گازش میگیری بعدشم ببرش متخصص تغذیه خیلی خوبه شهرتون یه ویتامین بدنه بچت کم داره ک این کارو میکنه ویتامین های بدنشو بررسی میکنه درست میشه

اینستا داری ؟پیج سجاد هاجر رو ببین یه لایو گذاشته تو این زمینه وراهنمایی کرده بهش میگن خودزنی  ...

ن خودزنی نمیکنه توجه کرده باشی گفتم چ خوشحال باشه چ ناراحت همینجوره حتی من موهامو شونه میکنم از ذوغش همینکارو میکنه

یعنی امکان داره از کمبود ویتامین باشه 

صد در صد دختره منم سه سال و نیمه هسش فقط جییییییییغ میزد با جییییییغ کارشو راه مینداخت منم اوایلش گفتم نادیده بگیرمش درست میشه ک نشد قهر کردم باهاش درست نشد همه میگفتن بچتو لوس کردی بی ادبه خیلی چیزا میگفتن تا این ک کلی تحقیق کردم ک فهمیدم از کمبود یه سری ویتامین ها بچه ها عصبی جیغ جیغو حرصی میشن یک ماه پیش بردمش متخصص تغذیه دکتر ازش آزمایش ویتامین گرفت گفت ویتامین های بدنش کمه درصورتی ک من خیلی ب تغذیه اش میرسم از وقتی ک دارو های ویتامین رو میخوره خیلی بهتر شده