سلام و وقت بخیر.
میخاستم توی آخرین تاپیک تون بنویسم ولی قفل شده بود.
خواهرم داری اشتباه میکنی. به نظر من اون چیزهایی که دیدی توی نت زیاده و تا مطمئن نشدی تصمیم نگیر.
کلا داری اشتباه میکنی. هم خودت رو اذیت میکنی هم بچه ت رو هم زندگی ت رو.
وقتی توی نی نی سایت بچرخی همینطور ذهنیت و شک خیانت زیاد میشه. این مشکلات توی زندگی همروز و تکنولوژی هست. این عکسها هم توی اینترنت خیلی زیاده. تا مطمئن نشدی قضاوت نکن و تصمیم بگیر و حکم بده.
لطفا خیلی مواظب سلامتی ت باش.
از اول که اینهمه روی شوهرت سرمایه گذاری احساسی کردی اشتباه کردی ولی الان هم داری اشتباه میکنی. من همجنس های خودم رو میشناسم. از این چیزا میبینند و جستجو میکنند و هر چیزی که هست. ولی ممکنه یه هوس بوده یا یه نفر براش فرستاده یا هر چیزی.
تا مطمئن نشدی حواست باشه زندگیت رو به هم نریزی. بی اعتمادی که پیش اومده برای بقیه ش مواظب باش. بعضی وقتا سرک نکشیدن توی گوشی همسر هم بهتره.
تازه شما هم میگی پاک کرده بوده ولی شما چجوری پیداش کردی من نمیدونم. سطل آشغال گوشی کجاست؟؟؟ مگه میشه فایلی که پاک شده رو برگردوند؟؟؟
ولی مواظب باشین. به راحتی شوهری که باهاش اینهمه زندگی کردی محکوم نکن. اتفاقا اگر اشتباهی هم کرده شاید خودش دیده و بعد هم اصلا خوشش نیومده و همه رو پاک کرده باشه. شما شاید بر عکس قضیه رو متوجه شده باشین.
این روزها باید زندگی رو با چنگ و دندون نگه داشت. اینجا همه بهت میگن بزن و بترکون و نابود کن زندگی رو. هیچکس نمیگه چیکار کنی زندگیت بمونه. همه با تهدید و ارعاب میخان فقط به زور و ترس شوهر بمونه. شما متفاوت باش.
موفق باشین