2777
2789
عنوان

جن

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 123 پست
شب دوم پاهای همهههههه رو حنا کرده بودن وقتی هممون صبح بیدار شدیم دیدیم همه پاهامون حنا شده البته این ...

ولی یه حاج اقایی بود معروفه یادم نیس اسمشو میگفت جن های مسلمان خودشونو به انسان نشون نمیدن همه کافرن اوناییکه میبینن

بچه ها همه ی جن هاهم وحشتناک نیستن من پدربزرگ مادرم مولا بوده جن ها به مدت چند ماه میبرنش پیش خودشون گویا یکی از بچه های جن ها رو نجات داده واسه همین بهش یه کتاب میدن ک خط میخی رو ینی خط خودشونو بهش یاد میدن و میگن به کسی نگو ولی این پدربزرگ مادرم به یکی میگه ومیان دوباره میبرنش کتاب رو ازش میگیرن جاش یه چاقو میدن چاقویی که حرف هارو عملی میکنع این جاقو خونه عموی پدرم هست و هنوزم عمل میکنه هروقت یچیز میگ مثلا میگ وسایلاتونو جمع کنین الان زلزله میاد خونتون و مردم اون بخش حرف گوش نمیدن از چاقو بصورت خودکار خون میریزه خیلی باحاله جاقوش همه دعاهارو مستجاب میکنع ....اینو به عینه خودم دیدم 

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عشق ترسناکم روزی یکی یا کوتاه یا بلند ولی دیگه عادت کردم 

آره منم تقریبا عادت کردم مگه اینکه شب ببینم که در اون صورت فحشو میکشم به خودم تا صبح که چه غلطی بود کردم

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

دوباره مامانم راضی شد که بیایم خونمون انقددددد بلند ازان میدادن ک من جیغ میزدمو گریه میکردم ک کر شدم مامانمم بنده خدا اشکککک بود ک میریخت واسه من با بابام همش دعوا میکرد ک من میرم هر موقع ازین خونه رفتین بیرون بیا دنبالم بابامم نمیزاشت بره تو یه هفته مامانم شاید منو یه روز میاورد تو این خونه وقتی رفتن پیش ملا گفتن چون هنوز ب بلوغ نرسیده میتونه ببینه و بیشتر از همتون ازیتش میکنن ازون ب بعد دیگ در ب در دنبال خونه شدنو رفتیم ازون خونه 

میایی خصوصی یه تاپیک دیگه نوشتم چند نفر گفتن این خرافات و مسخره بازیا چیه والا به آدم حمله میکنن من ...

من امتحان کردم تا اونجاییم تونستم به سمت ڭناه نرفتم همیشم قران میخوندم ایت الکرسیم میخوندم اما متاسفانه با این چیزا نمیرفت 

ولی یه حاج اقایی بود معروفه یادم نیس اسمشو میگفت جن های مسلمان خودشونو به انسان نشون نمیدن همه کافرن ...

ولی من زمانی دیدم حتی توی ماه رمضان نزدیک اذان ابو هم باز کرده تو حموم و با قرانو ایت الکرسیو امامو اینا هم نرفته متاسفانه میترسم