2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 19923 بازدید | 831 پست

سلام عزیزم میشه تعبیر خواب منو بگی خواب دیدم رفتیم مهمونی خونه دایی شوهرم خواهر شوهرمم که رابطه خوبی باهاش ندارم اونجاست و به من گفت سبزی ها رو جمع کن من ناراحت شدم گفتم نه ولی جمع کردم بعد خواهر شوهرم با شوهرم رفتن بیرون و من حرص خوردم تعبیر خواب میگید ممنون 

در زندگی به کسانی دل میبندیم که ما را نمی خواهند و از بود کسانی که ما را می خواهند بی خبریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سوده جون،میشه‌ خوابمو برام تعبیر کنید؟خواب دیدم با چند تا از فامیلا مثل دختر خاله و خواهرمو پسرش و خالمو داییم و مامانم باهمیم بعد یه سیل بزرگ میاد میریم داخل یه ساختمون بلند درو پنجره هارو می‌بندیم که آب داخل نیاد،از پنجره هم که نگاه میکنیم هر از گاهی یه آب کمی میاد طرفمون.آبشم زلال بود ولی نه اونقدر که داخلش معلوم باشه فقطم صدای بدی داشت اصلا به ما آسیبی نرسوند ولی ما میترسیدیم .آخر خوابمم یه آب خیلی خیلی زیاد اومد سمت ساختمون که پسرخالم گفت این یکی دیگه خراب می‌کنه ساختمونو دستای همو گرفتیم ولی بعدش از خواب بیدار شدم.داخل گوگل خوندم ولی تعبیرش دقیق نبود.میشه لطف کنی جوابمو بدین خیلی ذهنم مشغول شد.🥺

سلام سوده عزیز

ممنون میشم خوابمو تعبیر کنی 

من دوبار خواب نسبتا مشابه دیدم و هرکدوم به فاصله چندماه خواب دیدم و هردوبار وقتی که خیلی ناراحت بودم خواب دیدم که در حرم امام رضا علیه السلام هستم 

یکبار به من کلید بزرگی دادن که اونو در حرم استفاده کنن دقیقا نمیدونم کدوم قسمتش، و بار دوم خواب دیدم با پدرم در یکی از صحن های امام رضا علیه السلام هستیم و از این صحن دریچه هایی میدیدم که خیلی کوچیک بودن اما به حرم امام رضا وصل میشدن مثل پنجره فولاد که به ضریح وصل میشه خلاصه تند تند دعا میکردم اما دعامو دقیق یادم نیست چی میگفتم و بعد پدرمو دیدم که داشتن از آب خوری صحن آب برمیداشتم که بعدا استفاده کنیم و اون آب با همه آب‌ها فرق داشت روشن و آیینه ای بود بعدم یه ظرف اش دستشون بود که بعدا ببریم محل اقامت تا اونجا بخوریم همین 

سلام عزیزم خوب هستین

من یه سوالی داشتم تو نت هم خیلی گشتم به جوابی نرسیدم

من خیلیییی خواب میبینم تقریبا هر شب خواب میبینم

خواب هام بد هم نیستن چون با حس خوبی بیدار میشم از خواب یا گاها خواب خنده دار هم میبینم 

دلیلش چی میتونه باشه؟

چون خیلیا میگن خواب نمیبینیم یا یادمون نمیاد اصلا

من نه تنها زیاد خواب میبینم 

مو به مو یادمه که چه خوابی دیدم😕😑😑😑😑😑😑

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

سلام عزیزم

بی زحمت خوابای منم تعبیر میکنی؟

۱.سه بار خواب زیرو دیدم

که تعداد زیادی مهممون برام میاد سرزده و من در طول خوابم دارم با تلاطم و تلاش و استرس که میرسم یا نه تو آشپزخونه غذا آماده میکنم برای مهمانهای سرزده...هر دفعه مهمونام یه طایفه ای بودن

مثلا یبار اقوام شوهرم یبار اقوام خودم یبارم قاطی فکر کنم

۲.خواب دیدمرفتم  جلو آیینه و صورتمو میبینم که داره تپلو تپل تر میشه و سفید و صاف

البته  تا یه حدی قشنگ میفهمیدم که دیگه نمیتونست پرتر شه و تموم شد فرآیند تپل شدن...

۳.خواب دیدم پسرمو گم کردم سه سالشه...البته تو خونه و هی دارم دنبالش میگردم

آخرش پشت دری چیزی پیداش کردم آوردمش اینور یه ذره دعواش کردم که کجا رفتیو اینا

خودم عقب تر ایستاده بودمو داشتم باش حرف میزدم اونم نشسته بووو نگاهم میکرد...یک آن روی پسرم زوم شدم و دیدم داره سفیدتر میشه و چشماشم رنگی میشه بعد چشمام زوم شد رو پسری که پشت این پسر چشم رنگی نشسته بود...دیدم عه پسر خودم اونه ...بعد گفتم پس این کیه چرا دو تا شدن

بعد از خواب بیدار شدم و دلتنگ اون بچه بودم

عزیزم ممنون میشم زود بم بگی بی صبرانه منتظرم🙏

لطفا برای سلامتی برادر جوانم یک صلوات بفرستید.😥😓که تنها آرزوی زندگیمه🙏
بچه شادی بود که ازتون دور شده بود و بخاطرش ناراحت شده بودین

مممنون گلم

...من یک دختر ۱۷ ساله ام☀️. دیگه ۱۷ سالم نیست ۱۹ سالمه زود بزرگ شدیم نه؟ دختری از تبار خورشید☀️همانندخورشید میدرخشم ☀️و همانند خورشید خونگرم☀️عاشقانه دوستتون دارم❤❤😍یک دختر آذرماهی شیطون بلا😛سرآشپز متوسط ولی به زودی حرفه ای میشم😊👩‍🍳نویسنده ✏📚 عاشق شعرخوانی 🎶 و شعر سرودن📯 خیاط✂️ عشقِ مدیتشین 🧘‍♀️ نقاش 🖌 عاشق عکاسی📸 یه دختر ماجراجو و کنجکاو💃اهل ورزش 🏋️‍♀️عاشق اسب سواری🏇تا به الان ۱۰ بار سوار شدم😃😂حامی کودکان کار💛بیاید دست به دست یک دیگه بدیم که هیچ کودک کاری تو دنیا نباشه اونا محکوم به اینگونه زندگی کردن نیستن❤ بشدت اهل معاشرت و اجتماعی🤪😙 هر سوالی داشتی با حوصله جواب میدم😊 بدی کنی با خوبی جواب میدم. خوبی کنی دو برابر خوبی می بینی☺️💛 عاشق خدا و اهل بیت .. عاشق امام رضا..عاشق امام زمان... 🌈عاشق پیشرفت 🌟دختری با پشتکار قوی🌝 درسخون ♥️ یه دونده ی حرفه ای هستم که بابتش ۲ تا مدال طلا دارم😂🤪 و در آخر هذا من فضل ربّی💚هرچه دارم از خداست....من مجنون علی اکبرم .. میشه برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستی سپاسگزارم❤🍃

سلام سوده جان ممنون میشم این خوابم رو برام تعبیر کنی 

من باردارم خواب دیدم که انگار رفتم دستشویی و یهو بچه و جفت و همه چی ازم میاد بیرون یه حالتی انگار سقط کردم دور ازجونم . 

بعد بچه رو میبینم که افتاده ازم . با ترس میام بیرون و زنگ میزنم به شوهرم بیا منو بیمارستان اونم میگه پیش دوستمم نمیتونم و منم جیغ میزنم بیا  . و از ناراحتی که سقط شده همش خودمو میزدم . بعد لباس میپوشم که برم  که یهو میگم بزار این جنین رو هم ببرم  وقتی وارد دستشویی میشم میبینم کلی مدفوع کرده و زنده اس و دنباچه داره . بلندش میکنم با ترس که صورتشو بشورم چون خیلی مدفوعی بود میبینم کامل چشماش بازه و زنده اس .بعد میریم بیمارستان و بهم میگن حالش خوبه خداروشکر 

تعبیرش چیه جانم ؟؟ 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....
سلام عزیزم میشه تعبیر خواب منو بگی خواب دیدم رفتیم مهمونی خونه دایی شوهرم خواهر شوهرمم که رابطه خوبی ...

سلام عزیزم.

اگه سبزی هایی که توی خواب دیدین، همشون سبزی های تند و تلخ بودن، نشونه ی اینه که بین شما و خواهرشوهرتون همچنان کدورت باقی می‌مونه. اما اگه نوع سبزی یادتون نیس یا انواع سبزی رو قاتی داشت، به این معناست که مشکلات بین شما حل میشه هرچند که شما از ایشون کینه به دل گرفتین.

موفق باشی عزیزم ❤️

سلام سوده جون،میشه‌ خوابمو برام تعبیر کنید؟خواب دیدم با چند تا از فامیلا مثل دختر خاله و خواهرمو پسر ...

سلام عزیزم.

شما به زودی شاهد حوادث ناگواری در اطرافتون و در جامعه میشین. جای شما و خانوادی محترمتون امنه اما زیاد به این شرایط دلخوش نباشین و از خودتون در برابر حادثه ای که توی راهه، تا جایی که میتونین مراقبت کنین.

(اگه آبی که به سمتتون میومد شبیه موج بود، ممکنه به موج آخر کرونا اشاره داشته باشه.)

پیشنهاد من صدقه س. صدقه خیلی خیلی کمک میکنه تا حوادث بد رو دور کنیم.

موفق باشی عزیزم ❤️

سلام سوده عزیز ممنون میشم خوابمو تعبیر کنی  من دوبار خواب نسبتا مشابه دیدم و هرکدوم به فاصله ...

سلام عزیزم.

شما حاجتی دارین که بخاطرش توسل کردین. به بهترین شکل مشکلتون حل میشه و حاجت روا میشین. درهای رحمت الهی به روتون باز میشه و کلید قفل مشکلاتتون بهتون داده میشه و درهای بسته ی زندگیتون باز میشه.

التماس دعا ❤️

سلام عزیزم خوب هستین من یه سوالی داشتم تو نت هم خیلی گشتم به جوابی نرسیدم من خیلیییی خواب میبینم ت ...

سلام عزیزم. شما هم فکر و خیالتون زیاده و هم اینکه روحتون تمایل به کشف آینده داره. در عالم خواب روحتون از بُعد زمان و مکان جدا میشه و به آینده و گذشته سفر میکنه و هر چیزی رو که میبینه، براتون در غالب رموزی که قابل تفسیره درمیاره تا بتونین درکش کنین.

موفق باشی عزیزدلم ❤️

سلام عزیزم بی زحمت خوابای منم تعبیر میکنی؟ ۱.سه بار خواب زیرو دیدم که تعداد زیادی مهممون برام میا ...

سلام عزیزم.

1. شما همیشه خیرتون به سایرین میرسه و درین بین نگرانین که نکنه کسی ازتون ناراحت بشه و اونطور که باید با دیگران خوشرفتاری نکنین.

2. شرایطی مهیا میشه که شما وجهه ی خوبی بین مردم پیدا میکنین.

3. احتمالا یه مریضی خیلی خفیف به سمت پسرتون میاد که شما رو نگران می‌کنه اما خیلی زود از بین میره. در همین اثنا یه نعمت خیلی بزرگ هم بهتون داده میشه. (اگه تصمیم به بارداری دارین، باردار میشین) در غیر اینصورت حاجت روایی دارین.

موفق باشی عزیزم ❤️