2777
2789

باید دارو مصرف کنی برای استپ وزنی همراه با تحرک و داروهای گیاهی که گرمونه س

تاپیک اخرم یه ختم خیلی عالی هستش حتما انجامش بدین من خودم زیاد اهل دین و اینجور چیزا نیستم باایمانم نیستم ولی خیلی ختمش جالبه واسم سریع جواب داد تاپیک الیشم گذاشتم اونایی که جواب گرفتن ازش نوشتن چه نیتی کردن و چطور جواب گرفتن...ایشالله همتون حاجت روا بشین........          اگه دنبال یه محصول عالی واسه چاق شدن هستین بدون هیچ عوارضی درخدمتم تا سه روز امتحانش میتونین بکنین ناراضی بودین میتونین برگردونین پولتونو کامل پس میدم واتساپ درخدمتم 09384343180____هرچیز دیگه ای ام بخواین دارم از کرم گرفته تا انواع داروهای زناشویی و لاغری و ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید دارو مصرف کنی برای استپ وزنی همراه با تحرک و داروهای گیاهی که گرمونه س

چه دارویی مثلا؟ زیره و زنجبیل میخورم 

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟
قرص چربی سوز باید بگیری از داروخانه

آخه ضرر داره دوست ندارم این چیزها بخورم 

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟
چه دارویی مثلا؟ زیره و زنجبیل میخورم 

خاله ام استفاده کرده قرص پاپایا 

زنجبیل خیلی خوبه صبحا ناشتا چای سبز خیلی خوبه بعدش چیزایی که گرمه مثل عسل و دارچین و زنجبیل و این چیزارو قاطی کنی و بزنی دور شکمت و یه نایلون روش بکشی و بعدم یه گن یا پارچه دورش و شروع کنی تحرک و دراز نشست 

تاپیک اخرم یه ختم خیلی عالی هستش حتما انجامش بدین من خودم زیاد اهل دین و اینجور چیزا نیستم باایمانم نیستم ولی خیلی ختمش جالبه واسم سریع جواب داد تاپیک الیشم گذاشتم اونایی که جواب گرفتن ازش نوشتن چه نیتی کردن و چطور جواب گرفتن...ایشالله همتون حاجت روا بشین........          اگه دنبال یه محصول عالی واسه چاق شدن هستین بدون هیچ عوارضی درخدمتم تا سه روز امتحانش میتونین بکنین ناراضی بودین میتونین برگردونین پولتونو کامل پس میدم واتساپ درخدمتم 09384343180____هرچیز دیگه ای ام بخواین دارم از کرم گرفته تا انواع داروهای زناشویی و لاغری و ...
نه دیگه یه نمونه هست کاملا بدون ضرره...گیاهیه.دکتر به شوهرم داده

اسمش و میگی؟ 

اسمش زیرس؟؟؟؟

آره عزیزم از بازار دان کن رایگان هم هست همه غذاها رو داره معلوم میشه چقدر باید کالری بخوری تا لاغر بشی