2777
2789
دان کردم و اقدامات اولیه ش روانجام دادم.فقط خداکنه بتونم طبق اون کالری پیش بر م

میتونی شک نکن فقط تنوع غدا توش هست یا با غدا سفره باشه که خسته نشی فقط ی شیشه نوشابه بزرگ آب پر کن از صبح تا شب بخور حدود 10 لیوان. دمنوش چای سبز 1 بار. دمنوش زنجبیل و دارچین و عسل 1 لیوان بخور. ورزش یا پیاده روی داشته باش شک نکن لاعر میشی 

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟
میتونی شک نکن فقط تنوع غدا توش هست یا با غدا سفره باشه که خسته نشی فقط ی شیشه نوشابه بزرگ آب پر کن ا ...

وای اصلا اب خوردن رو دوست ندارم..یعنی بزور روزی ۴لیوان میخورم🥴🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اصلا اب خوردن رو دوست ندارم..یعنی بزور روزی ۴لیوان میخورم🥴🥴

منم همین بودم 2 لیوان هم به زور ولی الان که مجبورم بطری نوشابه کنار آشپزخونه و میبینم میخورم یک کم لیمو یا آب لیمو بریز توش. آب تو روند لاعر شدن خیلی کمک هست 

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟
من رژیم گرفتم حالا دیه هیچی دیگ نمیخورم ن ع دسی غذا ی بار اذیتم کردم ع روز بعدش فق اب میخورم الان ی ...

رژیمت اشتباه بود عزیزم اینجوری به بدنت آسیب میزنی و ویتامین های مفید و از بین میبری. برنامه کالری و نصب کن و چیزهایی که گفتم و اجرا کن قطئا لاعر میشی من کم کآری تیرویید هم دارم و به سختی لاغر میشم ولی با این راه 10 کیلو کم کردم 

من رژیم گرفتم حالا دیه هیچی دیگ نمیخورم ن ع دسی غذا ی بار اذیتم کردم ع روز بعدش فق اب میخورم الان ی ...

در ضمن کنار لاعر شدن حتما باید ویتامین مثل دی و آ و ای مصرف بشه. و اینکه حتما تو هر وعده غدا باید فیبر باشه مثلا صبحانه ی خیار ناهار سبزی یا کاهو و سالاد و شام هم همین طور چون یبوست باشی خودش چاق میکنه پس روزی 1 بار حتما باید شکمت کار کنه 

احتمال داره شما یک هفته کم کنی ولی هفته بعد کم نکنی اصلا مهم نیست چون بدنت مقاومت میکنه ولی دوباره درست میشه روزی نیم ساعت رقص یا پیاده روی کافیه خیلی کمک میکنه. آب ناشتا با اب لیمو حتما باید بخوری اگه هم یبوست دارین خاکشیر ناشتا خیلی کمک میکنه 

وزن درست هم همیشه یادت باشه صبح ناشتا بعد رفتن دستشویی هست و وزن صبح تا شب تا 2 کیلو تفاوت داره و طبیعی هست و نترس چون وقتی طی روز میگیری غذاها هنوز هضم نشده