2777
2789

من این ماه بعد ۴ روز تاخیر آزمایش دادم بتام ۳۲ بود از فرداش به لکه بینی افتادم بعد دو روز بازم تکرار کردم شده بود ۹۴ همراه با خونریزی دو روز بعدشم شد ۱۰۰ دکتر نوشت سونو گفت خارج از رحمی نیس احتمالا پوچ یا شیمیایی بود که خودش داره دفع میشه اینم بگم زود هم همه علائم هام رفت حالا بازم اقدامم میخوام بدونم شما بعد بارداری پوچ یا شیمیایی کی حامله شدین ؟ یعنی کی گرفت بعدش

در این دنیا انسانم آرزوست❤

با دارو باردار شده بودی؟ 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بعد دو سال از سقطم گذشت حامله شدم

بارداری پوچ وعدم تشکیل قلب

یه مدل دوستت دارم هست که گفته نمیشه                فقط فهمیده میشه                                           بهش میگن:                                       دوستت دارم واقعی    

آبان پارسال حامله شدم سقط شد دو ما خونریزی داشتم از اسفند اقدام کردم تیر امسال حامله شدم. 

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
نه طبیعی بود

با دکترت مشورت کن انشالله  سال بعد این موقع نی نیت بغلت باشه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است