2777
2789
عنوان

سرطان..

182 بازدید | 11 پست

امشب چقد بیشتر درک کردم حال کسایی که با هزار امید میرن دکتر واسه اینکه خبر سلامتیِ عزیزشونو بشنون..

ولی پوچ برمیگردن:)

التماس دعا دارم..

واقعا حوصله توضیح ندارم بچه ها حالم خوب نیست فقط دعا کنید دوماه دیگه سرنوشت عزیزِ منم یجور دیگه رقم بخوره..

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوساعت پیش دکتر بودم  با این همه درد و سختی😔 انتظار همچین مریضی رو نداشتم خیلی سخته خیی ...

میفهممت

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

پسرعموی مادرم سرطان خون داشت

به حدی لاغر و ضعیف شده بود که خانومشون به راحتی میتونستن برای جا بجا کردنشون بغلشون کنن و بذارن روی یه تخت دیگه

دکترا هم امید نداشتن

الان از اولشم تپل تر و خوشگل تر شدن

در کمال نا امیدی

ان شاالله نگاه خیر پروردگار مهربونمون بالا سر همه مردم باشه چتر حفاظتش از سر هیچ بنده ای کم نشه و همه سالم باشند و تندرست الهی آمین

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم

ان شاالله نگاه خیر پروردگار مهربونمون بالا سر همه مردم باشه چتر حفاظتش از سر هیچ بنده ای کم نشه و همه سالم باشند و تندرست الهی آمین همچنین مریض مورد نظر و تمام بیماران

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم

خواهرای مهربون اگه ممکنه برای مادرم دعا کنید. دکتر گفته یه تومور توی شکم داره باید عمل شه. 70 سالشه. خدا حاجت رواتون کنه

بهشت اونجاست که: میری خونه و میبینی بابا داره تلویزیون میبینه، همون موقع صدای مامان رو از آشپزخونه میشنوی که میگه چایی تازه دمه.... همین بهشت منه... فقط همین

استارتر یه مورد دیگه هم بهت بگم

همسایه ی ما سرطان داشت و خب دکترا جوابش کرده بودن

برای اینکه عروسی پسرشو ببینه عروسی پسرشو زود تر گرفتن

تو عروسیم موهاش همه بخاطر شیمی درمانی ریخته بود و روسریشو جوری گذاشته بود که بقیه سرشو نبینن

الان ۴ سال گذشته علاوه بر عروسی پسرش نوه هاشم دیده

موهاشم در اومده بیا ببین چه خوشگل شده