2777
2789
عنوان

کی مثل منه؟! 😮

91 بازدید | 12 پست

خیلی احساس تنهای میکنم از نظر قلبی نیاز دارم دو جین بچه داشته باشم بریزن سرم انقد سرگرمشون بشم ک وقت نکنم!😞

علتش چی بود ک تو ایران و گرونی و تورم دنیا اومدیم ؟! 

😠 

یه دونه بچه هم به زور میشه اورد😰

ی ۷ ۸ تا بیار دا خدا بزرگههههه

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتما تپ عالم ذر صبرمونو دیدن آوردنمون اینجا

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
والا کشورای مرفه و ادمای ثروتمند هم خیلی بچه دار نمیشن سرشون گرم کار و پیشرفته

از نظر تحصیلی و مطالعه کردن خیلی خوبم کارمم ک مشاوره تحصیلی هست 

و. اوستای خامه زن هستم خیاطی هم در حد مانتو شلوار و دامن دوختن واسه خودم بلدم باز وقت اصافه زیاد دارم

هیچوقت برای از بین بردن تنهایی بچه دار نشو این دلیل خودخواهانس اونایی که ایران نیستن هم این کارو ...

چیزی بیشتر از از بین بردن تنهاییه

همیشه هرجا برم بچه های فک و فامیل همش دور منن 

از نظر تحصیلی و کاری و هنر هم بالا نوشتم در چه حدم