2777
2789

فرهنگیان قبول بشی عالی

کاربر عزیز تا وقتی احترامت واجبه که احترام بزاری🥰1۳95کاربر خاموش بودم ..1396کاربری زدم تعلیق شدم وچون اسم کاربریم بار انرژی منفی داشت وتاپیکام زیاد بود کاربری جدید زدم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر توی یه جای کوچیک هستی با انسانی میتونی نهایتا معلم باشی

چون الان مثلا جایی که من هستم روانشناسا اونقدر درآمد ندارن حقوق هم خوندنش بی فایده هست اینجا چون جرم و جنایته چندانی نیست

مگر اینکه رتبت خوب بشه مشاور کنکور بشی

کامپیوترمکانیکعمراناونام باید درس بخونی چند مقطع ولی باز سریع تر میشه وارد بازار کار شد

عمران بهتره یا کامپیتر

من دخترم

خاستگارم مهندسی عمران بوده رشته اش

بنظرت منم عمران بخونم ک اگر درآینده ازدواج کردیم بتونم باهاش کار کنم مثلا

یا واسه دندون پزشکی بخونم

عمران بهتره یا کامپیترمن دخترمخاستگارم مهندسی عمران بوده رشته اشبنظرت منم عمران بخونم ک اگر درآینده ...

من ریاضی نبودم از این رشته ها اطلاعات کمی دارم

ولی به نظرم تو معماری بخونی خوبه و رشته دخترانه تری میتونه باشه

چون معماری برای کار خیلی نیاز به آشنا داری که کمکت کنه

بعد اون دندون پزشکی دخترانه تر

البته که جنسیت دیگه خیلی مطرح نیست ولی بازم

و ایندت رو نسبت به اون طرف نچین

برو هر چی خودت دوست داری

چون به فرض خدای نکرده دو روز دیگه جدا بشی از این طرف بلاتکلیف میمونی

مودبانه میگم . درخواست دوستی ندین

اگر توی یه جای کوچیک هستی با انسانی میتونی نهایتا معلم باشی چون الان مثلا جایی که من هستم روانشناسا ...

حقوق بی فایدست؟؟؟؟

چون جرم نیستتتت اینجا؟

حقوق جزا صرفا یکی از شاخه های حقوقه که به جنایت میپردازه که اونم خیلی بازار کار خوبی داره کارمند و مشاور قوه قضائیه بشی

میتونی وکیل بشی برای اراضی و زمین

یا دادگاه خانواده و طلاق

میتونی آزمون سردفتری بدی و دفتر بزنی

درسته مسیرش خیلی طولانی و سخته

اما اصلا بیکار نمیمونی اگه تا تهش بری

مودبانه میگم . درخواست دوستی ندین

حقوق بی فایدست؟؟؟؟چون جرم نیستتتت اینجا؟حقوق جزا صرفا یکی از شاخه های حقوقه که به جنایت میپردازه که ...

باید همچیو در نظر گرفت اینجا مگر چنتا دادگاه وجود داره آخه

بعدم نمیشه وقتی ۲۰ سالش یا بیست و خورده ای سالش شد سر کار بره چون صد درصد مسیر طولانی تره اگر الان تو این مسیر هستین امیدوارم موفق باشین حتما با توجه به محیط شهر خودتون یا عوامل دیگ انتخاب کردین

اما اینجا حتی مشاور هاشم معتقدن وکالت آینده نداره