2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما فعلا مبلارو شستیم با یکم اشپزخونه

من ی دختر شاد و پرانرژیم 😻  💞💋 و بهترین دخمل مامان بابا 🥰⁦👨‍👩‍👧⁩ و مهربون ترین خواهری🦄🌸 و خاله ی دوتا گل پسر ماه🤩💋⁦👩‍👦‍👦⁩خیلی باارادم و ورزشکار🤸‍♀🤾‍♀🧘‍♀, هرروزه در حال رقص و ایروبیک و رژیم🤸‍♀💃کاهش وزن نه کیلو در چهل و پنج روز😘💪،تو آشپزی و کیک و دسر حرفی برای گفتن دارم 😎🍧🍰و خدارو شکر عالیه😍، دانشجوام و خانوم وکیل آینده👩‍⚖،کارای هنری انجام میدم و درآمد زایی دارم  💖😻هیچ چیز نمیتونه مانع رسیدن من ب هدفم بشه 🤘💖 🌹💝💕💌

نمیدونم ولی از اشپز خونه🤦‍♀️خدا به دادم برسه از تمیز کردن آشپزخونه متنفرم🥴

هفت راز خوشبختی از زبان کوروش کبیر:متنفر نباش، عصبانی نشو، ساده زندگی کن، کم توقع باش، همیشه لبخند بزن، ببخش و یک عشق خوب داشته باش...

خونم تمیزه فقط کمدلباسیا باید زیرشون تمیزشه

انشاالله اخر بهمن

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!  
میلا من خیلی کثیفه متاسفانه رنگ روشنه با دوتا بچه کوچیک

پودر لباسشویی دست،با وایتکس و کمی شامپو فرش و اب مخلوط کن مبل عالی تمیز میشه 

من ی دختر شاد و پرانرژیم 😻  💞💋 و بهترین دخمل مامان بابا 🥰⁦👨‍👩‍👧⁩ و مهربون ترین خواهری🦄🌸 و خاله ی دوتا گل پسر ماه🤩💋⁦👩‍👦‍👦⁩خیلی باارادم و ورزشکار🤸‍♀🤾‍♀🧘‍♀, هرروزه در حال رقص و ایروبیک و رژیم🤸‍♀💃کاهش وزن نه کیلو در چهل و پنج روز😘💪،تو آشپزی و کیک و دسر حرفی برای گفتن دارم 😎🍧🍰و خدارو شکر عالیه😍، دانشجوام و خانوم وکیل آینده👩‍⚖،کارای هنری انجام میدم و درآمد زایی دارم  💖😻هیچ چیز نمیتونه مانع رسیدن من ب هدفم بشه 🤘💖 🌹💝💕💌
پودر لباسشویی دست،با وایتکس و کمی شامپو فرش و اب مخلوط کن مبل عالی تمیز میشه 

اره همین درست میکنم باهاش تمیز میکنم نه که رنگ روشن به یکماه نشده باز کثیف میشه

این نیز بگذرد 
منم😭 سر در گمم از کجا تمیز کنم

من از داخل کابینتا شروع میکنم بعد در بالایی ها رو تمیز میکنم بعد هم پایین

هود هم اگه حس باشه تمیز میکنم😑

هفت راز خوشبختی از زبان کوروش کبیر:متنفر نباش، عصبانی نشو، ساده زندگی کن، کم توقع باش، همیشه لبخند بزن، ببخش و یک عشق خوب داشته باش...

من که کابینت ها و کمد لباس ها رو دکور اتاق خواب عوض کردم 

فقط پرده ها و مبلام و دیوار اپن مونده دستمال بکشم 

قالی هامم اخر ماه میدم قالیشویی

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....