2777
2789
عنوان

من خوبم ولی تو باور نکن

40 بازدید | 5 پست

همه فکر میکنن چند غاز حقوقی که میگیرم چقدر خوشبختم نمیدونن حسرت یه مسافرت رو دلم مونده ...از سر ناچاری میرم سرکار چون قسط میدم خیلی خسته شدم بچه ها ....ارگانمون حقوقش خیلی کمه هیچ راهی نیست که بیای بیرون ۱۷ سال و نیم بیمه پول دادم الان میگن استعفا بدی سنوات نمیدیم اخه این چ بی عدالتیه خدا ..اونقدر میدوم همیشه سردرد دارم از سرکار میام با لباس کار میرم تو اشپزخونه شیفت کاری دومم شروع میشه ....وزنم داره کم میشه هر کی میبینه میگه پوست استخون شدی .....برای یه روز مرخصی هزار جور بازی در میارن .....فقط سوگلی سالاری میلینم کارمندای دزد و رشوه بگیر زیادن میبینم حالم بهم میخوره ....بازرسی و ...هم رسیدگی نمیکنن ...ارگانمو نمیتونم بگم فقط خیلی خسته ام میخوام بیام بیرون ولی پشتوانه ندارم صبحها قبل کار گریه میکنم یه دل سیر ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین گلم تو بقیه موضوعات نمی تونم کاری بکنم ولی دو تا موضوع رابیار تو زندگی ات اول بادام ، هر چقدر بخوری خیلی خوبه بنیه را قوی می کنه ، یا شیر بادام ، یا شب خیس کن صبح پوست بکن مثل آدامس بجو یا حداقل همینطور

زمستون صبح به صبح ، آب ولرم و عسل اگه میل ات می کشه یکی دو قطره آبلیمو ، به یا تو غذا ، مثل خورشت و مربا یا همینطوری همیشه مصرف کن