2777
2789
عنوان

کار کردن در خانه مادر شوهر

575 بازدید | 32 پست

بچه ها من یه پسر دو سال و نیمه دارم هر دو سه روز در میون میرم خونه پدر شوهرم.

اینم بگم بچم تک نوه هست.مادر شوهرم غذا میپزه من سفره پهن میکنم و ظرفا رو میشورم.بچم به خاطر سنش یکم بریز و بپاش داره اکثر وقتا خودم جمع میکنم....

صعود به گروه نارنجی .قد 150.وزن اولیه 72،وزن فعلی 68.850.وزن هدف 55.خدا رو شکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیروز یه رفتم خونشون یه عالمه گردو و فندق شکستیم من و مادر شوهرم و جاریم دیگه کمرم گرفت از درد پریودم بودم.

بعد خواستم ساعت 4 برگردم تا پسرم بخوابه وقت نکردم جمع کنم ریخت و پاشش رو

موقع خداحافظی برگشتم گفتم ببخشید خونه به هم ریختست و دارم میرم پدرشوهرم گفت خب تمیز کن بعد برو مادر شوهرمم اخلاقشو میشناسم انگار خوشش بیاد هر هر خندید منم چون لباس تن پسرم بود دیگه جمع نکردم.

ولی خیلی بهم برخورد.از دیروز دارم گریه میکنم.

به نظرتون چیکار کنم نشون بدم خیلی ناراحتم

پرو شدن انقد رفتی

بخدا نرم قیامت میذارن حالا الان خوبه قبلا توقع داشتن هر روز برم.الان کمترش کردم با من بد شدن

بخدا نرم قیامت میذارن حالا الان خوبه قبلا توقع داشتن هر روز برم.الان کمترش کردم با من بد شدن

با شوهرت حرف بزن بگو من اذیت میشم دوست دارم خونه ی خودم استراحت کنم آشپزی کنم.. خانومی کنم... خیلی رو دادی 

خوب حرف بدی نزد بنده خدا، چقدر نازک نارنجی 🤪

عزیزم دیگه باید چی میگفت؟من دم رفتن باید چیکار میکردم

دیروز یه رفتم خونشون یه عالمه گردو و فندق شکستیم من و مادر شوهرم و جاریم دیگه کمرم گرفت از درد پریود ...

زیاد نرو...بگو پسرم به هم میریزه منم تو خونه از صبج تا شب دارم کار میکنم اونجا هم میام باید کار کنم.... شما ناراحت نشید کثیف کرده...

به شوهرتم با مهربونی همینو بگو نه با دعوا... بگو نمیرسم دوتا خونه تمیز کنم...بزار اصرار نن بری خونشون که بعدا ریخت و پاش هم شد نگن تمیز نکرد

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
با شوهرت حرف بزن بگو من اذیت میشم دوست دارم خونه ی خودم استراحت کنم آشپزی کنم.. خانومی کنم... خیلی ر ...

شوهرم مشکلی نداره.اونا هستن هی متلک میندازن و قیافه میگیرن

دیروز یه رفتم خونشون یه عالمه گردو و فندق شکستیم من و مادر شوهرم و جاریم دیگه کمرم گرفت از درد پریود ...

چرا انقدر میری؟؟. آخه دختر هر هفته؟؟؟ اون چندبار؟؟؟ ما دعوتی میریم دعوتی میان ( استثنا هم پیش میادا) تو خونه هم فقط غذا کشیدن و سفره انداختن کمک می کنیم نمی تونی لینجوری کنی؟؟؟؟

شوهرم مشکلی نداره.اونا هستن هی متلک میندازن و قیافه میگیرن

بگیرن دو اعتماد به نفست کار کن زیادی بهشون نزدیک شی آدمو تخریب میکنن من یه مدت اینطوری بودم.. الان دیگه دورم راحت شدم خداروشکر