2777
2789
عنوان

فواید ترک خود ارضایی

| مشاهده متن کامل بحث + 81461 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبخوای کمکت کنم ترک کنی؟

😂😂😂😂خخخ نه ممنونم من خودم ترک کردم(😂😂😂🤫)

قبلا چندین تاپیک دیده بودم که دوستان این مشکل رو داشتن دتبال راه حل میگشتن گفتم حالا که این تاپیک رو زدی زحمت اونم میکشیدی

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
سلام من ۱۶ سالمه خود ارضایی دارم  میخوام ترک کنمش اما‌....  حالم از خودم به هم خورده به ...

سلام ابجی 

بهت پیشنهاد میکنم سایت داداش رضا رو ببینی خیلی عالیه مطالبش فوق العاده اس...مث سایتای دیگ نیس حتما ببین

سلام من قبلا خودارضایی میکردم در هفته حداقل سه بار ولی ترک کردم زمانی که هنوز خودارضایی میکردم یک بار یادم هست تکرر ادرار شدید با درد و سوزش داشتم اما خوب شد به مرور زمان و مشکلی نداشت و بعدا اما میشه گفت اوایل زمانی که میخواستم‌ ترک کنم تکرر ادرار گرفته بودم اینبار درد و سوزش نداره اما همیشه ادرار دارم باید چیکار کنم درمان خانگی براش وجود داره؟

ضرر هاشم کاشکی میذاشتی و راه حل ترک این کار رو

سلام بد ترین ضررش عقیمی هست و بهترین راه ترکش عدم استفاده از خوراک چرب و و از لحاظ روحی فکر کردن به ضررهاش که میتونه جلوشو بگیره تو برای ترکش شاید صدبار شکست بخوری ولی تسلیم نشو اگه نمیتونی ترکش کنی تعداد دفعاتشو کن ماهی 1بارتا اسیبش به بدنت خیلی کمتر بشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز